Main Menu

Tenis 2015.

Started by kalimero, January 03, 2015, 12:40:59 PM

Previous topic - Next topic

senka

Anderson vodio 2-0  :o

za Viktora no comment

znaci simpatija mi luzer  :girl_haha:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

moma

Nikad ne volim kad Novak ima ovako kratko fore da pobijedi. On je maratonac.
Ipak ce pobijediti danas :)

Xe

Ako Nole ne pobedi - sam pao, sam se ubio.
Nije mu kriv raspored.
Ipak se nadam da ce ovog da oduva, inace, kakav je to sampion  :clapping: :clapping: :clapping:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

E baš tako...  :good: Jeste baksuz što je prva dva seta izgubio u TB, onaj prvi jeste bio tesan i jedan poen je odlučio ali za onaj drugi je sam kriv, vodio je 4-0 i pustio ga, ne samo da se vrati, već i da osvoji taj TB.  :wall:
Ovo ja senka tebi prepričavam, i bolje što nisi gledala.  ;D

Glitter

Quote from: Xe on July 06, 2015, 10:19:42 PM
Neke mogu da prebace na Centralni, a Novak ne može  >:(
glitt, na sledećem referendumu da glasaš da izađete iz kraljevine  :baba:
pa sta ce jadni sa svim tim parama od poreza koje nece trositi na Rojaltije :lol:

samo da vam kazem da je ovde Novak apsolutno obozavan

Xe

Meni je i logicno da navijaju za losijeg
Jedino mi nije jasno kako svi navijaju za Federera
Covek je potpuno neharizmatican i ignorise publiku
To mi nikad nece biti jasno

Lani

Glitt verujem.  :girl_in_love: Na Vimbldonu konkretno nemaju zašto da ga ne vole, dvostruki šampion, uvek odmeren i fin, pun poštovanja prema svima, zaista nema razloga da ga bilo ko (osim možda Federerovih i Nadalovih fanova) ne voli.
Ne volim teorije zavere i tu našu kolektivnu večitu opsesiju da nas svi mrze i da nam svi rade o glavi.  :wall:
Pa pogledajte samo sportske naslove, ne samo za Novaka, već i za ostale sportove... Svaki treći glasi ovako nekako: Uprkos sudijama/publici/lošem rasporedu/lošem vremenu/lošem horoskopu/lošem doručku u hotelu :lol: bla bla bla  :girl_haha: XY pobedio/pobedili.  ;D
Treba svi malo da se opustimo, to je samo sport, ne treba u tome tražiti nikakve skrivene poruke i motive.

Xe, Federer ima armiju navijača, prosto čovek je tu oduvek, svi znaju za njega, prvih par godina je bio veoma dominantan, dok mu Rafa nije pomrsio račune, a ljudi vole pobednike i prirodno im je da navijaju za pobednike. Tako da, em ima zavidan staž em je toliko dugo bio neprikosnoven, meni je potpuno očekivano da bude i toliko obožavan.

Glitter

apsolutno je obozavan i kao covek i kao brend, fin decko iz komsiluka, sto kaze Lani fin, odmeren, uvek pristojan

Xe

MA meni je nejasno gde je u pocetku skupio tu armiju navijaca  :lol:
Nit im se obraca niti ih spominje, kao da samo dodje, odradi sta ima i ode.
Rekla bih "autisticno", ali to sad nije lepo reci. Ali jeste u nekom sirem smislu potpuno nezainteresovan za navijace, a oni mu padaju pred noge.
Treba da vidis sta radi Valentino Rosi, on ima armije navijaca tolike da u Valensiji domacem takmicaru zvizde, a ceo Ring je u zutom dimu (Rosijeva boja). I to su navijaci iz Spanije.
Ali on godinama gradi taj odnos, uvek se slika, ide kod njih da proslavi, ume da bane neocekivano na okupljanja, ume s novinarima, ume s ljudima, totalni je mag za medije.
Zato mi sve ovo s Fedom nije jasno.

Glitter

i S obozava Rosija  :girl_haha:

maripoza

E ako je kisa pala bas sad, kako drugacije. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Lani

Sad krenem u sobi da se namestim pred TV, ovi razvlače onu ciradu.  :wall:

Glitter

najavili su jutros da su prekidi moguci jer vreme nije bas stabilno danas

kalimero

evo, skinuli ciradu  :clap:

slazem se sa xe, potpis do u slovo....  :good:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....