Main Menu

Izbor mobilnog... trilema :D

Started by stacka, January 05, 2015, 07:52:25 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Vredi uzeti skuplji. Bolja kamera veca rezolucija veci ekran (znaci ako citas). Ovo na prvi pogled

Dawn

Noviji ima osim jače kamere i duplo više radne memorije, a i značajno bolju bateriju što je kod telefona sa velikim ekranom dosta bitna stavka.

Dacko

Jasno je meni da je 640 bolji samim tim što je noviji i skuplji, ama sam se nekako nadala da će neko reći da je dobar i ovaj drugi, pa razliku u ceni da prištedim. :girl_haha: Plus je kod nas dosta skuplji nego što piše na ovom sajtu.

Dacko

Nova preporuka dečice sa kompjuteraškog foruma odnosi se na 'phablet' nokia lumia 1320, koji u radnjama košta 241, ali ga preko malih oglasa neka žena prodaje za 155, navodno nov.
http://www.kupujemprodajem.com/Nokia-Lumia-1320-oranz-bela-i-zuta-23905389-oglas.htm?filter_id=20410657

Uf, najradije bih mu dala koverticu s paricama pa neka sam sebi odabere poklon, ali svi znamo na osnovu iskustva sa sudomašinom da bi parice ostale u toj koverti do sudnjega dana a telefon ili tablet ne bi bili kupljeni.

stacka

Ja ne bih preko oglasa. U radnji bar imas garanciju ako se nesto desi.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

Praslin

Nisam ljubitelj, ali moram da kažem da je baš lep  :girl_in_love:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

disco2000

AnaK

Janko 23.7.2002.

moma

Lani

Sine, ne zna baka šta je ovo  :baba:  :lol: ali stvarno je mnogo sladak.  :girl_in_love:

Glitter

Ovo je novi iPhone 6s u rose gold boji (komad nakita da mi se slaze uz burmu :lol: )
juce smo produzili meni ugovor, smanjili tarifu, prodali moj 5s i doplatili malo i dobih ovaj

Lani

Boju sam prvo i primetila.  :girl_haha:

Ja sam konačno prelomila i rešila da batalim cigle... mm za koji dan treba nešto da obnavlja ugovor sa Telenorom a pošto mu novi aparat ne treba, darežljivo će ga prepustiti meni.  ;D Odabrala sam ovaj Sony Experia, još da nađem beli ili crveni, ih...  :girl_in_love:

https://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/webshop/Mobilni-telefoni/Sony/Xperia_E

Glitter

divan divan komad nakita  :girl_haha:

navijam za beli :love32:

Mirka

Lepi su vam telefoni, lepi  :girl_in_love:
pogotovu ovaj ostrvski jabučasti  :love32:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.