Main Menu

Izbor mobilnog... trilema :D

Started by stacka, January 05, 2015, 07:52:25 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

glitt  :girl_in_love:
i lani  :girl_in_love:

i ja cu se uskoro trilemisati, kod telekoma, pa cu vas pitati za savet  :think: :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Vila

Glit, diiivan :love32:

Lani, imam baš takav beli, vrlo sam zadovoljna. Welcome to the smartphone club :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lukina mama

glitti divan, sto rece praslin, i ako nisam ljubitelj tih jabucica :D ali u zdravlju te sluzio  :girl_in_love:

Lani  :girl_in_love: divan je, i ja navijam za beli :)
Luka ,09 April 2005

kalimero

jos jedan glas za beli...... mada, i crveni je divan.....al beli je univerzalniji  :girl_in_love:

nego, da vas pitam..... lumia ili sony?  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

moma

Praslin

Lani, konačno  :clap: :clap:
I ja glasam za beli, pa onda možeš da kupiš neke lepe maske u raznim bojama i prelivima  :girl_in_love:

Kali, između ta dva obavezno Sony  :good:
Ako hoćeš Nokia telefon, sačekaj do 2016., najavljuju sjajne modele.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Margarita

AnaK

Da se prijavim.
Pe nekoliko meseci sam nasledila Jankov stari ZTE, pošto je moja Nokia ispustila plemenitu dušu. I bio mi je OK dok pre neku nedelju nisam zamenila telefon sa Jankom, u svrhu njegove kazne :lol: E tu sam videla šta znači normalan telefon, pa kad je kazna istekla, našla sam se u čudu :lol:
Te danas kupih LG K10, koji je trenutno kod Janka, i ostaće kod njega ako bude učio za maturu sat dnevno ovog leta  ;D a ja sam prešla na njego Samsung Galaxy S3 Neo.

Kako mi se dopadaju futrole za LG, ove:

http://www.nillkin-case.com/index.php?route=product/product&product_id=4514

Šteta što za Samsung nemaju takve :burko:
Janko 23.7.2002.

stacka

AnaK, ja imam Samsung Galaxy S3 Neo i slicnu futrolu ovoj, na preklop, doduse ne koznu.
Sledeci put kad se budemo vidjale ponecu ti je i ukoliko ti odgovara - tvoja je posto meni stoji, koristila sam je mozda mesec i po, dva dok nisam nabavila ovu koju sada imam na tel. :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Hvala ti, naručih upravo od nekog tipa ovu, zajedno sa tom za LG (kod nje je u stvari hit što ima taj prorez, pa se podese notifikacije da se vide bez otvaranja :lol:):

http://www.mob-shop.rs/proizvodi/futrole-za-samsung-galaxy-s3/i9300-kozne-flip-top.html

Janko je imao samo silikonsku, a meni def treba i za ekran, nemam ja discipline  :-[
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja na mom imam onu foliju, ali do sada sam kupovala obicne i iStyle sad sam za 6s prvi put kupila neku drugaciju (i skupu prilicno, tipa 20 funti), ali se montira sa vodom, pokvasi se ekran pa se stavi folija, pa neka cuda (nesto kao kada rade folije na kolima na staklima). Kada se skine ta folija ekran ispod je potpuno netaknut a folija prakticno urnisana i izgrebana. Te vredi zastititi definitivno

AnaK

Ja telefon baš ubacujem u torbu  :-[ bojim se da ključevi, hemijske i sl i foliju (običnu) možda oštete, pa sam želela i poklopac za ekran. Lakše mi je tako nego da se mnogo koncentrišem na pažljivu upotrebu.
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja sam bas toga i uzela foliju, stvarno stiti, jer u tasni imam uvek i naocare i kljuceve i turpiju za nokte, folija mi je u ocajnom stanju, da ne pominjem decje prste i moje umazane i hranu oko telelfona i tako to
stvarno sam svinja :lol:

Zumbulica

Ja telefon stavljam odvojeno, u svakoj torbi ima neki dzep sa rajsferslusom.
Glitt, ta folija zvuci  :good: nisam cula da je ima kod nas.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.