Main Menu

Izbor mobilnog... trilema :D

Started by stacka, January 05, 2015, 07:52:25 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Van teme, AnaK, gora si od mene, pa kako da uci leti  :crycry:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

disco2000

Kao studenti za septembarski rok... :think:

anelore

Ima folija slicnih kod nas, mi smo Savi odmah uzeli uz telefon tu zastitnu staklo foliju + ima silikonsku futrolu. Mada on stvarno pazi na telefon, evo jos malo godinu dana kako ga koristi, nema nijednu ogrebotinu.

senka

Sva ta zaštitna stakla, folije, futrole, ekrani i sl. ima 3Gcompany
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

linga

AnaK imaš i varijantu stakla za ekran, to super štiti od grebanja (ali na žalost ne i od pada i nagnječenja).
Inače "moj" varijanta popravke telefona koštaće 60 e umesto 110 koliko mi traže u VIP.

moma

ja volim go telefon
bez folija i futrola iz kojih se ne vade dok se razgovara, ono kao sveska

AnaK

Quote from: Deda on June 09, 2016, 09:36:24 AM
Van teme, AnaK, gora si od mene, pa kako da uci leti  :crycry:

Ma samo jedan satić dnevno. Stvarno bi bilo sjajno da to uspem(o), samo srpski i matematiku za maturu, da smanjimo stres za sledeću godinu. Nije se baš pretrgao ove godine, mislim da u leto ulazi odmoran  ;D
Da je odličan (a nije, biće oko 4,3) dobio bi telefon na konto toga. Ovako sam baš super što mu dajem mogućnost da ga jednostavno i lako ipak dobije  :turpija:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Praslin

Podržavam sat vremena učenja dnevno preko leta  :turpija:  To ću i ja da uvedem, odnosno već smo se dogovorili da režim počne kad se vratimo i Beča  :turpija:
Neće im kruna s glave pasti, pogotovo ovom mom koji preko godine vrlo slabo radi  :crazy:

Ja volim skroz golišave telefone, mada priznajem da su sve zaštite korisne. Ima svega toga kod nas, za praktično sve modele telefona koji su dostupni kod nas  :good:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Glitter

i ja najvise volim golisav telefon, pogotovo kada ga biram po boji (ovaj novi sam jurila po Swindonu pa po Bathu da nadjem u rose gold varijanti), pa obicno onaj skin trazim da bude providan, ne moze da mi nadomesti izgled telefona, ali obzirom da ga na dve godine prodajem, hocu da izvucem najbolju mogucu cenu da ulozim u novi

moma

Quote from: Glitter on June 09, 2016, 12:18:57 PM
i ja najvise volim golisav telefon, pogotovo kada ga biram po boji (ovaj novi sam jurila po Swindonu pa po Bathu da nadjem u rose gold varijanti), pa obicno onaj skin trazim da bude providan, ne moze da mi nadomesti izgled telefona, ali obzirom da ga na dve godine prodajem, hocu da izvucem najbolju mogucu cenu da ulozim u novi
slazem se, treba cuvati, pa da pri prodaji vrijedi vise
ja obicno proslijedim sestri, ali bude kao nov
jer ipak koristim futrolu, cim zavrsim razgovor, ali onu neku ne znam da objasnim kakvu, kao vreca... ili futrola za naocare

Glitter

ma jasno, zavisi od navika
od 16 sati u budnom stanju moj je meni u rukama sigurno 14 :lol:

moma

Quote from: Glitter on June 09, 2016, 12:40:24 PM
ma jasno, zavisi od navika
od 16 sati u budnom stanju moj je meni u rukama sigurno 14 :lol:
slicno
racunar kuci skoro i ne koristim
samo tel

emge

Gradivo osmog, ako se dobro usvoji, je divoljno za maturu iz matematike - rekla bih :think:

Glitter

Quote from: emge on June 09, 2016, 01:05:47 PM
Gradivo osmog, ako se dobro usvoji, ne divoljno za maturu iz matematike - rekla bih :think:
:rofl1: :rofl1: :rofl1: morala sam