Main Menu

Izbor mobilnog... trilema :D

Started by stacka, January 05, 2015, 07:52:25 PM

Previous topic - Next topic

Xe

:clap: :clap: :clap:  Elanor
I   :clap: :clap:  za sebe jer sam razumela o čemu pričaš  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

kalimero

:clap: za elanor zbog telefona i :clap: za xe sto je  razumela :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Glitter

sjajno  :clap:

ja od sinoc pizdim na apple  :-[ poslednja dva iOS update nisu bas najsjajnija i rezultiraju mnogo sporijim radom, kocenjem, blokiranjem touch pada isl
Kod mene sve to i nije prisutno koliko No service jer mi od sinoc fon nije na mrezi, wifi radi, manuelano bira lokalnu mrezu, ali se ne kaci na istu uopste. ZOvem njihov support ovaj kaze: to je zato sto ste u roamingu...mislim ja m u faking roamingu vec tri meseca :lol:

Po netu vidim preporuku da se predje na nizi iOS ali ti vise nisu dostupni izgleda.

Ajfonke mate li ovakve probleme :think:

maripoza

Elanor :clap:  Daj da vidimo kako izgleda. :girl_haha:  Ja sam se suzdrzala da kazem Stacki da nakon sto resim tehnicke kriterijume, krecem u izbor oblika (ni slucajno ne sme da bude neki grubo cetvrtasti :lol:), potom i boje (mora da bude odgovarajuca - ne treba ni da kazem da se takva najteze nalazi kod nas :lol:), tako da moja potraga za odgovarajucim telefonom ume da se oduzi do besvesti. :girl_haha:
Old enough to know better, but too young to care.

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

cici

Da se zalim necu, posto je zavrsila u zid apr puta uzastopno moja nokia n8 jos radi ali od juce ne vidim poruke koje dobijem :lol:
Mislim da cu da predjem na neku ciglicu dok mi ne istekne ugovor u oktobru :rofl: osim ako mi ne padne sa neba :lol:

Nemam pojma o cemu Elanor ali evo :clap:

maripoza

Quote from: Elanor on January 14, 2015, 11:54:27 AM
pozo, to je ovo
https://oneplus.net/

P jesi takav beli uzela? To me zanima. :girl_haha:
Ja sam danima trazila crveni kad sam kupovala ovaj svoj. :lol:

Praslin

Elanor, fantastičan je!  :clap:
Odlična im je fora sa ovim pozivnicama. Da su samo regularno izbacili ovakav model po ovoj ceni na tržište, ne bi mogli da postignu potražnju. Ovako postižu potražnju, a i napravili su utisak ekskluziviteta.
Odličan marketinsški potez, odličan!
Doduše, imaju odličan proizvod po sjajnoj ceni, pa im se može  :girl_haha:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

maripoza

Praslin, ti to indirektno trazis pozivnicu od Elanor? :girl_haha:

Praslin

Ma meni se dopao štos, svaka im čast na ideji  :good:

Nisam sad pri parama, a i ok mi je još uvek ovaj telefon koji imam. Ali ne bi mi smetalo da posedujem jedan 1+1  :clap:
Do sledeće godine će valjda da ga puste u regularnu prodaju. Ili će onaj Note 4 da pojeftini bar malo  :-[

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

maripoza

Ma ja se zezam. :lol:
Nije to nova ideja, svakako.

stacka

Elem, da ispisem moju sagu do kraja :lo:

Cekala sam 17 dana na odgovor MTSa i posto ga nisam dobila napisem danas kratak mail u kojima im se zahvaljujem sto su mi pomogli pri odluci da predjem kod drugog operatera jer nisu nasli za shodno da mi odgovore od 6. januara.
Pre pola sata me zvala gospodjica/gospodja povodom mog (drugog) maila i silno se izvinjava zbog informacije koju sam dobila i naravno sad sve moze... moze i telefon na 24 rate, mogu i da biram boju, mogu da mi posalju na kucnu adresu sve :lol: plus ako do kraja januara potpisem novi ugovor dobijem duple megabajte :lol:

Dakle, neverovatni su :crazy: :rofl: zahvalila sam se i rekla da cu razmisliti o ponudi :turpija:
U sustini, sad se razmisljam da li da uzimam IPhone ili ipak ne, vise nije ni trilema, sad je... ne znam kako da nazovem :rofl:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Stačka, ja sam sa MTS-om baš zadovoljna. Mada ni ne idem tamo :lol: Ali mreža radi super, imaju odličan roming za CG :)