Main Menu

Izbor mobilnog... trilema :D

Started by stacka, January 05, 2015, 07:52:25 PM

Previous topic - Next topic

Praslin

E, pa da, tvoj sad mogu da kupim ničim izazvana, ne moram da imam pozivnicu  :girl_haha:
Ne znam ni da li postoji na našem tržištu  :think:
Sad ću da istražim  :clap:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Praslin

Oneplus One je kod nas besmisleno skup, a u Austriji je "out of stock" :girl_sigh:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

maripoza

Nemam ni ja predlog kad kazes da hoces velik. :lol:  :P
Old enough to know better, but too young to care.

Vila

Sony Experia Z ;D
A i kerefeke prave da traju - mi imamo ipad već 5 godina, i još uvek radi isto dobro :o
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Glitter

ja imam ipad 2 skoro 4 godine, baterija traje kao prvog dana
iphone 5s evo skoro 2 godine, baterija oko dva dana uz sva akanja (znaci fejs, forum, facetime, razgovori, kamera)
mi ih u principu prodajemo cim istekne dve godine ugovora i dobijamo uvek prilicno jaku cenu.
malac ima ipad mini vec tri dve godine, S menja svoj ipad na dve do tri godine cim izadje model koji mu se dopada, sada ima air
a ja mac book air sam iskljucila diva puta od oktobra i to za let (gistro mora), inace je non stop on, baterija traje do 10 dana lagano

mislim vidi se da volim apple :lol: sto se mene tice opravdavaju cenu stvarno odlicnim kvalitetom

jedino sto me u poslednjih godinu dana mnogo nerviraju neki apdejtovi

Praslin

Radi i nama Vodaphone tablet preko 4 godine, a akaju ga deca, vukli smo ga na svako putovanje, nema šta nije preživeo.  :girl_haha:

Generalno ide priča da su Mac mašine stabilnije, ali studenti su dokazali da nisu  :D  A neuporedivo su skuplje, to je lako proverivo.

Na primer, ja sam sad kupila sa moj fakultet 5 PC računara, svaki oko 1300e (jake mašine, da može da se radi animacija). Mac sa istim performansama i manjim hardom košta 4000e  :blink:
Istina, taj Mac izgleda skroz fensi, okrugao, pa upeglan, ali ništa u njemu ne mogu da menjam i 3 puta je skuplji, a malko je slabiji. Što se mene tiče, više volim da dobijem 3 kompa sa još jačim performansama, nego jedan fensi.  :D

Glitter

pa dobro nije ovo tema ubedite praslin da ko voli apple voli ga do groba :lol:
ti ne volis i to je to
ja samo znam da sam imala android koji je bio tesko sranje i kocio i dramio i posle nekog vremena ne mozes vise ni da ga apdejtujes

blackberry je stabilan telefon ali bas poslovan, ja mu ne bih nasla primenu kod privatne upotrebe
na adroid ne bih vise nikad prelazila ako ne moram  :girl_haha:

emge

Elanor

Quote from: Praslin on June 01, 2015, 06:50:39 PM
Oneplus One je kod nas besmisleno skup, a u Austriji je "out of stock" :girl_sigh:
out of stock je jer je ove nedelje special sale, u odredjeno vreme svakog dana, pogledaj na oneplus.net
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Praslin

Quote from: emge on June 01, 2015, 09:05:47 PM
Moj sam platila 230 eura.
Koji?

Elanor, skontala sam, pričekaću.

Dawn

Ja nasledih Nexus 4, divotica krasotica :crazy: super sam zadovoljna.
Mm ima G3, prezadovoljan je.

Praslin

Dawn, to je sve  :good:

Ja sam nešto mislila da uzmem G2, konkretno ovaj: http://www.mobilnishop.com/mobilni-telefoni/lg/G2-2661/
ako ne uspem da dođem do Oneplus One.

emge

Rekoh vec par postova iznad, S4 mini.

monochrome

ja da prijavim onaj samsung fame ko maratonsko sranje...eto...drugog opisa nema...
zato mala sad zeli iphone, ali cenim da moze i nesto mnogo jeftinije, a znaaaaaaatno bolje od ovoga da se nadje...

znaci...baterija sranje...vise je na punjenju nego u upotrebi...kochi do bola...na pocetku se cinio super, ali vreme pokazalo da je sve, samo ne super...
s obzirom na iskustvo mog ex-a i njegove devojke, skroz mogu da razumem zasto se ljudi odlucuju na apple...eto...samo ja imam problem sa tim cenama, jer smatram da to ne moze toliko da vredi, da ga hbs, osim eto, sto ta jabuka toliko vredi/kaze da vredi :innocent:

Glitter

Quote from: monochrome on June 02, 2015, 10:12:53 AM
ja da prijavim onaj samsung fame ko maratonsko sranje...eto...drugog opisa nema...
zato mala sad zeli iphone, ali cenim da moze i nesto mnogo jeftinije, a znaaaaaaatno bolje od ovoga da se nadje...

znaci...baterija sranje...vise je na punjenju nego u upotrebi...kochi do bola...na pocetku se cinio super, ali vreme pokazalo da je sve, samo ne super...
s obzirom na iskustvo mog ex-a i njegove devojke, skroz mogu da razumem zasto se ljudi odlucuju na apple...eto...samo ja imam problem sa tim cenama, jer smatram da to ne moze toliko da vredi, da ga hbs, osim eto, sto ta jabuka toliko vredi/kaze da vredi :innocent:
mono ja placam kod O2 oko 30 funti mesecno za neogranicene razgovore (naplacuju mi one 0800 pozive npr, ali njih naplacuju sa svih mreza), neogranicene poruke i npr 4GB data protoka (do sada uz najbolju volju sam uspela da potrosim oko 1GB) i iPhone 5s. Ugovor je na dve godine. Cena od 30 funtaca je sada malo visoka ali ja sam uzela 5s par meseci posle pojavljivanja, pa me je to kostalo. Inace ovo je bilo bez depozita. Sada moze da se nadje i preko ugovora za manje novce.