Main Menu

French Open

Started by chokoladica, May 19, 2009, 12:33:17 PM

Previous topic - Next topic

chokoladica

Samo je jedna GARICA  :lol:
Ajd pa se "cujemo". Odoh na spavanje

nelly

Quote from: Lilit_Depp on May 29, 2009, 09:46:35 PM
Samo da vam kazem da ste totalno zakazale, vas dve sto svasta obecavate pa ne ispunjavate.  >:(  :lol:

Da mi nije moje garice  :kiss1:, zivela bih u nepodnosljivom neznanju.  :girl_cray2:

:lol:

P.S. Lilit mi je samo kamuflaza.  :girl_haha:
:blink:pazi kad ne mogu da verujem  :lol:pa ti si skroz looda :kiss1:
što volem kad izgubi neka Venusica :girl_haha:
za Janka no coment >:(
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

mama2put

I ja sam ziva (doduse jedva :girl_sad:)..pratim RG ali od mog mladjanog chedovishta nista, apsolutno, nista ne mogu da uradim (nesnosljiva je vec danima, sada se popravlja).

Zadovoljna sam, zadovoljna kako se stvari odvijaju :girl_smile:...posebno me je Ana prijatno iznenadila, Venus me je obradovala tj. Madjarica, a Janko, paaaaaaaa, 5:2, set lopte i trt...

A super mi je bila fora francuskog novinara koji je rekao da RG treba da se prekrsti u Roland GarrosOVIC :lol:, zbog nasih tenisera :girl_in_love:

Nadam se, nadam...
Starije chedovishte 29.03.2004.
Mladje chedovishte 13.02.2008.

niya

E da sam tu, ja bih ti cuvala chedovista....ma svu decicu, a vi mi samo rezultat javite  :diva: :diva: :diva:

eh da... 'bro jutro  :coffee:
23.09.2009
Aaliyah Riley Anna
Rhea Neve Emma    
Xenia Kiera Leah

chokoladica

Dementieva je izgubila 1.set . Pa.. imala je srece prosli put protiv Dokiceve... ne moze 2 puta..

chokoladica

I Dementieva je izgubila. Ah.. pa , Jeleni je bar olaksan posao  :D

chokoladica

Azarenka u 3. setu vodi 4-1 i servira. Sve mi se cini da je ona Anina naredna protivnica. To ce biti pravi test za anu  :)

niya

Gledas normalno k'o covek na TV ili negde drugo?

jbt ovde nase ne prenose  :wall:
23.09.2009
Aaliyah Riley Anna
Rhea Neve Emma    
Xenia Kiera Leah

chokoladica

Ma live score  :D
Jelena lako dobija Groth 6-1 6-1
Voditelji na RTS-u pojma nemaju   :hm: kaze "prva nasa teniserka koja se plasirala u cetvrto kolo"
pa, onda , kad je groth izasla na mrezu " vec smo rekli da je Kirstea dobra na mrezi"  :hm:
Dzizs.. pa nije bas toliko tesko ispratiti sve to  :lol:

Dusica

Sta je bre ovom Djokovicu? Necu ni da gledam, samo se nerviram

nelly

i ja razmišljam :think:gledati još ili ne
reče li ovo komentator da Nolletu smeta prašina :hm:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

chokoladica

Ju, nije valjda da mu smeta prasina  :hm:
Ja gledam. Tesko da se sekiram, jer mislim da ce dobiti Kohlija. Morace da igra bar 4 seta, sta cu mu ja  :lol:

A Martinez Sancez je upravo napravila brejk protiv Srene. Nema smisla da serena prodje dalje kad venus nije  :lol:

chokoladica

Kolsrajber ima 2 brejk lopte  :hm:

Lani

Dusica

Meni izgleda kao da se muci, dok ovaj bas onako opusteno. Nije mi krivo da izgubi od Nadala, ali jeste kad gubi od ko zna kog nosioca.