Main Menu

French Open

Started by chokoladica, May 19, 2009, 12:33:17 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

chokoladica

Mogli smo kraj  :D
A davidenko je pobedio Verdaska  :clapping:
Ziveo Nikolaj  :lol:  :girl_haha:  :clap: :clap:

chokoladica

Jelenin mec 3. po redu na Lenglen -u

maripoza

Sta se sad Sarapova ovako muci?
Old enough to know better, but too young to care.

chokoladica

Nije valjda Sarapova dobila?  :wall:

maripoza

Jeste. Nisi odusevljena? :lol:

chokoladica

Da li bi trebalo da budem?  :think:
Neeeeee, danas je najodvratniji dan! Nisam se mnogo stresirala zbog Novaka, ali nisam ocekivala da ce Ana i Rafa da ispadnu  :girl_cray:
Ponasam se kao da imam 3 godine  :hm:

Poslednji put sam se ovako osecala tamo negde u maju 98 kad je Utah Jazz izgubio od Chicago Bullsa.... Gad dem it..  :wall: :wall:

stacka

Coko, ATP danas -> imamo po cak 2 poena :diva: kod zena je malo bolja situacija - imas 6 :D
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

chokoladica

Sjajno  :lol: Kladionica me iskreno sad najmanje brine. Jelena bi stvarno trebalo da daleko dogura, ima "otvoren" prolaz. Kirstea je juce igrala dobro, ali mislim da jos uvek nije toliko konstantna da bi dobila JJ. Mislim, u 1/4 finalu bi je cekale ili Razzano ili Stosur. 1/2 Serena/Kuznja/Radwanska, sto jeste malo ozbiljnije, ali bi taman odbranila bodove od prosle godine. A uzevsi u obzir da je Serena uglavnom igrala 3 seta , sa mnogo losijim teniserkama, vise me brine Kuznja kao moguca protivnica. Jeca mora da nam osvetla obraz.
Jadna Ana. Jadan Rafa. Mogli bi sad da tese jedno drugo  :lol:

Inace, velika buka se povela oko jucerasnjeg meca izmedju Serene i MHMSancez. Serena je Sancezovu optuzila da je prevarant jer je jednu lopticu udarila rukom (tako je serena izgubila svoj gem). A pale su i neke pretnje u svlacionici  :lol: Shou program. Serena= drama queen

maripoza

Jao, Choko. :lol:
Ja sam nesto vise u shoku zbog svih ovih iznenadjenja, nego sto se nerviram. Cak mi je i zabavno.  :-[  :lol:
Mora da je zato sto se ne kladim. :rofl:

chokoladica

Nema to veze sa kladionicom. Samo sa navijanjem. A i ti nisi pravi fan  :lol: A znas da pravi fanovi pobede i poraze dozivljavaju licno  :rofl: Resila sam da svoju frustraciju izlecim 27.6  na mansarda openu  :lol:

chokoladica

Ana ce igrati u Eastbourne-u kao pripremu za Vimbldon koji pocinje 22.7  :clap: U svakom slucaju jedva cekam travu.

Dusica

Ja obozavam da se kladim i meni je ovo palo uzas, pa kao da sam milione izgubila i necu vise da se kladim nikada. Razocarali su me totalno

maripoza

Kako nisam pravi fan? Za tebe cu da navijam na Mansarda Openu i nemoj da ti padne na pamet da izgubis od neke laki luzerke. :lol:

chokoladica

Neces i ti valjda samo da navijas???
Obecavam da cu ti dati moj reket  :lol: