Main Menu

French Open

Started by chokoladica, May 19, 2009, 12:33:17 PM

Previous topic - Next topic

chokoladica

chokoladica

Od kog kola igramo kladzu??
Sve mi se cini da nam je kombinacija od osmine finala malericna. Ja sam za to da idemo od pocetka (al ' ne racunam ja, pa prihvatam ako necete  :lol: )

stacka

S obzirom da sam se latila racunanja odbijen ti je predlog :lol:
Tabelu sam dobila od osmine finala, te stoga osim ako mi Poza ne posalje citavu ja tu nista ne bi' menjala :P
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

chokoladica

Samo cu reci PIH :lol:

Idi bar otvori anketu da vidimo koga pikiramo kao pobednika, i ako te ne mrzi, vidi kad pocinju mecevi iz glavnog zreba? Ja kad udjem na sajt RG-a, komp mi zakuca :lol:

Dawn

Kad počinje t(R)ipovanje?

stacka

Mislim, ako 'ocete od pocetka, mogu i tako, nije problem, samo mislim da cemo se pogubiti u silnim mecevima.
Da otvaram vec sad anketu? Ajd dobro :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

chokoladica

Pa ja bih od pocetka ipak je ovo GS, a mislim i da nas nema bas toliko... Ajde, pliz plizzzzzzzzzzz

stacka

Ajdeeeeeeeeee kad si bas navalila :girl_blum:
Jos dan i 18 h do pocetka... da postavljam prvo kolo odma'?
Smaram, znam, ali ovo mi je prvi put da vodim turnir :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

chokoladica

U pa ako je izasao raspored za main draw (prvo kolo), postavljaj  :dance1: :dance1:

chokoladica

Lukas Kubot je uspeo da udje u glavni zreb!! Jupiiiiiii! Inace, ovo mu je 4. pokusaj, i prvi put ce igrati 1. kolo FO-a. :clap: Ma , Beograd ucini cudo za coveka. Njegov poslednji mec kvalifikacija je trajao 2 sata i 53 minuta, dobio ga je rezultatom 4-6,6-3, i cak 10-8 u 3. setu. Ovde nema tb-a u poslednjem setu, a kfalifikacije se igraju na 2 . dobijena.

stacka

OK, koliko sam videla treba jos 4 meca da se odigraju u kvalifikacijama, pa kad i oni budu zavrseni postavljam listu.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

maripoza

Smoricete se od 1. kola. Ako mi ne verujete, zovite Itacku da vas podseti. :lol:

Napisah na onoj temi da cu se ukljuciti ako stignem, ali, sva je prilika da stici necu. :D Jos bolje, moci cu mast da vam vadim za sve promasaje.  :girl_haha:

Stacka, kad zavrsite, javi da ti posaljem i medalje. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

chokoladica

Dobro, pretpostavljam da da smo svi posteni ovdI , jel? Zasto svako sebi ne bi racunao do 1/8 finala? Ko ima vremena da se kladi ima vremena i da racuna. A pravila neka budu ista.
pogodjen pobednik i broj setova 3 poena
pogodjen pobednik ali ne i broj setova 2 poena
pogodjen samo  broj setova 1 poen

Jel tako?

maripoza

Stacka, ponovo imas mail. :)
Old enough to know better, but too young to care.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.