Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

Deda

Quote from: Lani on February 03, 2015, 08:43:47 AM
Super emge, biće vam baš lepo. Ne znam kakva je plaža ispred tog hotela ali svakako u neposrednoj blizini imate par divnih plaža, koje bi vam bilo šteta da ne obiđete kad ste već tamo. Idete kolima?

Inače, jedini razlog zbog kog ja ne volim odlaske u junu i prvoj polovini jula je što se vratiš kući a leto praktično tek počelo i onda se do kraja leta kuvaš u Beogradu, dok svi oko tebe se spremaju i idu nekuda. Eto, jedino zato. Mada ja uvek kažem, najbolje je, ko može lepo da ode desetak dana u junu i desetak dana u septembru. :girl_haha: Ali o tome mogu samo da maštam.
A ja tako napunim baterije u juni pred sezonu u plus sam crna celo leto  :girl_in_love:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

draganaa

Quote from: emge on February 02, 2015, 11:17:24 PM
Mi uplatismo Tasos :)
http://www.alexandrabeach.gr/

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

I mi smo bili u alexandrabeach uplatili preko Travelhouse tj operater je bio der tur. Bicete u renoviranom delu, hotel je lep, hrana super, jedina mana je plaza ali toliko plaza ima lepih na Tasosu tako da se ta mana hotela nije ni osetila.
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

Summer

ja sam izgleda mnogo smotana za ovaj travelhouse sajt  :( sta god kliknem kaze mi oprostite, ali nema  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

draganaa

Quote from: Summer on February 03, 2015, 07:17:06 PM
ja sam izgleda mnogo smotana za ovaj travelhouse sajt  :( sta god kliknem kaze mi oprostite, ali nema  :rofl:

;)  desi se ponekad da izbaci tako... probaj kasnije...ili ih pozovi...
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

Deda

Je l'iso neko u Kaliteu ? Znam da je nesto strmo ali mi izgleda privlacno

moma

Deda

moma

Margarita

e, mi izgleda odlucili da se uvalimo u pecinu folklornu trupu :D
nemam pojma, onaj neos marmaras mi deluje ruznjikavo, ali verujem da bi moglo da bude jedno lepo iskustvo
mozda ne bas odmor u pravom smislu te reci :lol: vise avantura :nokti2:
izbor je ili da idemo 5 dana na more, ili da ne idemo, ostali kriterijumi ne postoje :rofl:

Deda

Marg, meni bi se Neos dopao  :girl_haha: :girl_in_love:, uopste mi ne smeta uzbrdo nizbrdo, tako da go, go

moma

Dacko

Da idete, nego šta!
Rado bih otišla u Neos Marmaras, meni po slikama i pričama deluje kao da ima neku simpatičnu atmosferu, a i privlače me ta brdovita mestašca, ali ih mm nešto ne voli, verovatno zato što mu uspon malčice otežava hod sa svim plažnim potrepštinama kojim ga natovarimo. :girl_haha:

kalimero

i ja glasam da idete  :clap:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Čekamo utiske i slike, folklorci  :clap: :clap: :clap:
Janko 23.7.2002.

Deda

Ja svake godine gledam N.M , znam da bi se meni dopao . Ove ga nesto nsam upratila jer je skuplji .