Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

Urbana

Quote from: Ceca on September 16, 2015, 12:12:46 PM
Ukratko sam shvatila Urabnoj nije jasno kako apartman kosta 30-50 eura i zanima je sta se dobija za te pare.

Ona bi rado da letuje u Gr i to bas za male pare, al da dobije sve sto i u Hr. (odlican smestaj,  jedan obrok u restoranu, zanimaciju za decu, mogucnost setnje za nju, divnu plazu bez guzve i sa prirodnim hladom i tako...), ja ne vidim da je nezadovoljna vec radoznala  :)

Da upravo to....toliko sam se naslusala prica da je jevtino....pa bi bas onako kao sto si mi ti rekla da cujem ... "smeknula sam".... ali sad vidim da to ne bi bile neke razlike, cak sta vise ako zanemarim cenu put skuplje. U tom slucaju mi je jednostavnije a uklopila bi se u cenu ici avionom na neko ostrvo Krf ili Rodos.
Nekako mi to sve u Hrvatskoj bas jednostavno naci, a eto bas ce biti vreme da 2017 promenimo, jer smo skoro sve obisli u HR ( par ostvra je ostalo ) nesto odradimo jos i sledece godine.

Cene u junu i septembru su skoro duplo manje nego u drugoj polovini jula i avgustu, a mi nazalost samo tad mozemo ici.

Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

gasha

Samo mali of
Da li slucajno gresis ili namerno pises jevtino ?
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Urbana

Quote from: gasha on September 16, 2015, 03:46:06 PM
Samo mali of
Da li slucajno gresis ili namerno pises jevtino ?

Nije valjda da je opet promenjeno?

U skoli smo ucili jevtino, kasnije su rekli da je ispravno i jedno i drugo, pre 5-6 goina sam negde naletela na raspravu pa se ispostavilo da je ipak jevtino.
I dalje mislim da je i jedno i drugo pravilno pisati, s tim sto kad se izgovara ne izgovara se "v" nego se uvek cuje "f" te tako je i kod mene.
E sad kod mene je jeftino pri izgovoro, a po mom skolskom pravopisu jos uvek pisem jevtino.

Evo sad sam proguglala pa vidim da se pise i jedno i drugo, a u pravopisu pise bolje jeftino.

http://kakosepise.com/rec/jevtino-ili-jeftino/

Finalina

Deda

Quote from: Glitter on September 16, 2015, 10:50:49 AM
odavde za te pare mogu na Maldive :lol:
Neeeee, xe prijateljica kaze da su Madivi ko Marinkova bara , gasho, ne znam da li sam sve napisala dobro ovo oko bare  :lol: :kiss1:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

Quote from: Deda on September 16, 2015, 10:59:01 PM
Neeeee, xe prijateljica kaze da su Madivi ko Marinkova bara , gasho, ne znam da li sam sve napisala dobro ovo oko bare  :lol: :kiss1:
onda ne propustamo mnogo :lol:

Finalina

oko bare jesi oko Madiva nisi :rofl: , ali nema veze :lol:

Elanor

Quote from: Deda on September 16, 2015, 10:59:01 PM
ne maldivi, bali. maldivi ne mogu biti kao marinkova bara, nikako
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

senka

Ja više ne znam da li se kaže Maldivi ili Parovi  :lol: :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

Urbana

Shvatam da kružite, jer se kužimo :D

http://www.kurir.rs/stars/video-valjda-ce-se-sporazumeti-stefani-kuzis-rada-kruzim-ja-sve-to-clanak-1933457

Vi kako hocete bara, maldivi, parovi, ja cu da skoknem do Brijuna moze i do Briona kako vam vise odgovara, ladovina...kruzite ;)

NenaS

OK ''skužili smo'' ima se - može se...  Ajde sad da se vratimo na upotrebljive postove o letovanju, umesto samopromocije svojih mogućnosti... :hm:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Zumbulica

Urbana, ti stvarno ne umes lepo da se druzis  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

Jbt. dodjes ovde u maniru razmazenog deteta, pregledas nam igracke  :lol:  izlupetas i nasiroko izlozis svoje neke poglede/vizije/palamudjenja i odes u svom maniru  :hm:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Unabebili

Srce, o pravim plazama na Cro obali , toliko tragicno malo znas da bi ti ja licno platila ozbiljnog vodica da ti pokaze  koje benefite ZAISTA Cro obala pruza.....i to za mnogo manje novaca, sa mnogo vise duse i sustinskog uzitka.

Ozbiljnim poznavaocima skrivenih, a kolosalnih mesta, uvala, konoba ovi tvoji opisi deluju kao sricanje djačeta prvačeta na petom času od početka godine....

Zvucis ko Djovanina Kokola iz Velog mista kad se sa teniskim reketom seta po rivi :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/