Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

Mi cemo opet Tasos, najverovatnije
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Elanor

ja cu da proverim gde to anelore ide i mozda prepisem, ako...
imam previse ako za sledece leto: treba se upisati u srednju (ako ostanemo na listi cekanja preko leta, tesko da cemo bilo gde), da li ce se ponoviti izbeglicka kriza sledece leto, da li ce milena imati to takmicenje u budimpesti :girl_sigh:
mi sve znamo obicno mesecima unapred, kako cemo izdrzati sledece leto :nokti2: :rofl:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Glitter

jos uvek ne planiramo, vize su nas dotukle, al volela bih bar nedelju dana sunca, kosti su mi se smrzle a hladno je jedva dve nedelje :crazy:

anelore

Quote from: Elanor on September 22, 2015, 11:35:37 AM
ja cu da proverim gde to anelore ide i mozda prepisem, ako...
imam previse ako za sledece leto: treba se upisati u srednju (ako ostanemo na listi cekanja preko leta, tesko da cemo bilo gde), da li ce se ponoviti izbeglicka kriza sledece leto, da li ce milena imati to takmicenje u budimpesti :girl_sigh:
mi sve znamo obicno mesecima unapred, kako cemo izdrzati sledece leto :nokti2: :rofl:
Elanor, ako se budete odlucili za to, i ako se mi odlucimo, javni se pre uplate, ako npr. uplacujes preko neke agencije iz Srbije, jer onda mozes da dobijes isti popust kao i mi, vezu tvoju rezervaciju za nasu. Ove godine je na nasu rezervaciju bilo vezano jos 7 za isti hotel u slicnom periodu  :girl_haha:

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

moma

Quote from: Zumbulica on September 22, 2015, 11:12:46 AM
Mi cemo opet Tasos, najverovatnije
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

nadam se i mi, pa da obidjemo istok :)

Urbana

Quote from: Elanor on September 22, 2015, 11:35:37 AM
treba se upisati u srednju (ako ostanemo na listi cekanja preko leta, tesko da cemo bilo gde),

Izvini za off, ali sta ovo znaci....kao i sta znaci da za princezu nije bilo mesta u sredjoj skol....? Citala sam o tome, ali niko nije objasnio....pa nije valjda da nije imala zadovoljavajuci uspeh ili da nije polozila neki prijemni....???
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

AnaK

Ne, ima na onoj školskoj straNJskoj temi, kod Elanor je neki teritorijalni princip, a željena škola nije u delu kome po adresi stanovanja pripadaju.
Janko 23.7.2002.

Elanor

za princezu nije bilo mesta? koju princezu?
elizabeta je u flamanskoj skoli, ako se ne varam. tamo se srednja upisuje po principu ko prvi devojci (skoli) - njegova devojka, s tim sto oni kojima su roditelji flamanci (dokazuje se diplomom srednje na holandskom) imaju prednost. u briselu je manjak mesta na holandskom, mi smo svi bili angazovani da upisemo koleginu cerku - upis je bio otvoren u 13:00 (elektronski), najbrzem od nas je trebalo 3,5 sekunde po otvaranju i opet je bila treca ispod crte (doduse, prosirili su listu nedelju dana kasnije).
e sad, filip i matilda sigurno nisu zavrsili srednju na holandskom, pa mozda zbog toga princeza nije imala prednost, ali je svejedno upisana u skolu; trazila sam neke info o srednjim skolama pocetkom septembra, pa sam naisla na clanak o tome ko je posao u koju skolu od princeva, koga je vodio tata, a koga mama...
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Elanor

kod frankofona je neka teritorijalno-socijalno-ekonomska papazjanija, racuna se razdaljina od kuce do skola po pticjem letu i jos svasta nesto, pa se racuna indeks. svejedno, ni u jednom sistemu se uspeh deteta uopste ne gleda pri upisu u srednju.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Unabebili

Kako mi je u glavi daleko sledece letovanje  :crycry:

Nadam se da cemo opet da obilazimo kanarince,
a takodje bih zelela da odemo tamo gde smo ove godine izvisili,  zbog promene mog posla i organizacionih akcija.

ALi nam je ponuda za to ostala, pa zelim da je iskoristimo...ako budemo u mogucnosti :love32:

http://www.palazzodelcapo.com/
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Vockica

Mm je da ponovimo opet isto sve...jos i kad bi drustvo bilo isto uhh.....a ja se nadam Kipru jednog dans...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Praslin

Quote from: Elanor on September 22, 2015, 07:46:42 PM
za princezu nije bilo mesta? koju princezu?
elizabeta je u flamanskoj skoli, ako se ne varam. tamo se srednja upisuje po principu ko prvi devojci (skoli) - njegova devojka, s tim sto oni kojima su roditelji flamanci (dokazuje se diplomom srednje na holandskom) imaju prednost. u briselu je manjak mesta na holandskom, mi smo svi bili angazovani da upisemo koleginu cerku - upis je bio otvoren u 13:00 (elektronski), najbrzem od nas je trebalo 3,5 sekunde po otvaranju i opet je bila treca ispod crte (doduse, prosirili su listu nedelju dana kasnije).
e sad, filip i matilda sigurno nisu zavrsili srednju na holandskom, pa mozda zbog toga princeza nije imala prednost, ali je svejedno upisana u skolu; trazila sam neke info o srednjim skolama pocetkom septembra, pa sam naisla na clanak o tome ko je posao u koju skolu od princeva, koga je vodio tata, a koga mama...
Moram da :nesvest:  kako frustrirajuće  :nokti2:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Xe

Kad smo kod nadanja, ja bih na Rodos i na Krit  :girl_in_love:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL