Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

moma

moma

Quote from: Dawn on February 11, 2015, 02:10:13 PM
Osim Dore bili smo u apart-hotelu Epavli, baš je lep smeštaj, prošle godine smo bili u nekom stanu preko Airbnb. Meni se sviđa i kompleks Paraktio, samo što je van grada. Vidi na bookingu, ne morate preko agencije da idete.
meni se svidja ovaj Praktio i odgovarao bi nam
nego, kako se silazi na plazu?

Dawn

Stepenicama na ovu preko puta. Isplati se vozikati se okolo autom, na par km odatle ima lepih plaza, akva park... a grad je isto na par minuta voznje.

Dacko

Oprostila sam se od lepe terasice iznad Zlatne plaže i otkazala rezervaciju. Toliko sam nešto bila nevoljna i imala neki čudan neprijatan predosećaj da ni samoj sebi nisam jasna, ali eto, rešila sam da poslušam instinkt, ko će ga znati, možda me je tamo čekala neka drugarica škorpija pa je bolje da se mimoiđemo...  :nokti2:  :crazy: :)

Deda

Dacko, mozete u Kaliteu, imas brdo opet  :girl_haha:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Što bre Dacko... Jeste odustali i od Tasosa ili samo od tog smeštaja?
:kiss1:

Dacko

Premišljam se za Siviri, pa u Kaliteu da dolazim na izlet, ali na kraju ću verovatno završiti na niškom bazenu, ako i to. :)

Dacko

Quote from: Lani on February 13, 2015, 12:15:49 PM
Što bre Dacko... Jeste odustali i od Tasosa ili samo od tog smeštaja?
:kiss1:
Odustali smo od Tasosa. Ne umem da objasnim zašto kad nam je oba puta bilo izuzetno lepo, ali sad me je uhvatila neka nervoza. Možda se na kraju ispostavi i da je predosećaj bio pozitivan, recimo to da će mm uskoro dobiti posao pa da nije dobro da tako rano uplatimo poveći depozit, a možda je i neko glupo sujeverje s moje strane i zapravo propuštam divan provod, ali to mi je sad - ne mogu da uplatim letovanje na koje mi se zapravo ne ide.

Summer

konacno odlucismo  :)

od 20. juna do 2. jula, 12 noci, Leda Resort Village, Pilion, tamo gde je Vrana bila prosle godine, dobili smo ok cenu, 12 pp za nas petoro - 1000 eur

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

bubi

Summer i mi prelomili tamo da idemo ;)
Robinson nam ponudio najbolju cenu, za nas cetvoro pp od 10.08. -23.08. 1600 eur

Summer

:rofl: :rofl: e, da smo u isto vreme  :(

ali bar ces imati detaljan izvestaj  ;) i mi idemo preko robinsona.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

bubi

sve potanko na kafici da mi objasnis  :bighug:

Finalina

boravila na sajmu turizma danas, kao da nisam.... i ne verujem da cu ici ciljano, mrzi me da samo razgledam

bubi, summer, pa to je divno.... meni se svidelo to vranino letovanje, na tom mestu

Summer

Quote from: bubi on February 20, 2015, 01:34:10 PM
sve potanko na kafici da mi objasnis  :bighug:

naravno  ;) znas da sam detaljna  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

NenaS

Pilion je prelep i meni se mnogo svideo. Ako imate vremena i volje proskitajte malo i selima u brdu, meni su bila zanimljiva...
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.