Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

bubi

Summer  :lol:

Vrano pisi ono "to je bilo najlepse letovanje do sada; takva lepota i uzivanje  itd"  :D

Dedo  :clap:

moma

moma

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

na temu letovanja, mi idemo u Great Yarmouth dve nedelje u martu, jel se to racuna u letovanje :lol: mislim tu je plaza  :crycry:

Unabebili

ja volim grupna letovanja samo ako postoji mogucnost da svako zaista radi sta pozeli

debeli i ja smoisti, tesko svrtimo dupe na jednom mestu,
pa onda svaki da idemo na drugu plazu,
nemamo vreme povratka, jedemo kako nam padne na pamet, spavamo popodne,
nekad ustanemo rano, nekad u podne

verujem da smo teski za grupno letovanje

nama je idealka ono porodicno na kanarima
uzmemo rent-a-car i ne ovisimo ni o kome, picimo nas film, a uvece se svi skupimo u basti  :girl_haha:

mi za ovu godinu i dalje nemamo nista isplanirano

i dalje sve visi u vazduhu i ni malo ne ovisi plan o nama

navodno, odmor tek moze u avgustu

obecali mu slobodne dane u maju  :blink:

imamo neke tri mogucnosti, sam Bog ce ga znati sta cemo i gde  :girl_haha:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Vila

mi ćemo u Limenas od 5. do 17. jula.
danas idem da uplatim depozit :clap:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Vila

a cena transfera depozita, nemam reči >:(
a nikana je baš mogla i pay pal da otvori, smaračica, tako bi joj bez provizije uplatili
ovako će izaći oko 20 evra kod ovih mojih, da bi drugde išla da plaćam moram i devizni račun da otvorim....
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Dacko

I drugde je toliko, mi gledali dok smo planirali na Tasos, i najpovoljnije što smo našli bilo je 10 evra i 1000 dinara, i to ako neko već ima otvoren devizni račun.
Ali važno je da idete i da se divno provedete! :clap:

Vila

pitala sam ovdašnji Pireus telefonom, pošto je račun na koji plaćam u grčkoj P. banci, i tamo je 10 evra, ali mora račun... a vala da idem da otvaram račun zbog 10 evra, nemam ni živaca ni vremena....
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Vila

i pravo kažeš, najvažnije je da idemo :clap: :clap: :kiss1:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Dacko

A mi smo pa baš imali račun u Pireus banci, i prethodnih godina smo upravo tako uplaćivali samo po 10 evra, ali su nam ga ove godine zatvorili i objasnili da to više ne može tako, zato smo i gledali drugde. :think:

Glitter

nama je baja u Cro pre dve godine rekao da se ne majemo sa tim nego da mu damo kes kada dodjemo

Vila

e jbg, ovima je to garancija da dolazimo.....
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina