Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

Deda

Bas mi kazi sta su odgovorili,  napoeni da je sopstveni prevoz i 2deteta do 12
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

stacka

Jaoj, ne pominji mi Vurvuru, molim te :crycry: Ja ne znam gde mi je pamet bila tada.
Videces, sigurno ce ti se dopasti, mi smo svrckali uvece tu po mestu, isli i do Kalitee, bas nam je bilo :ok:

EDIT: Sve sam im to napisala :pioneer:  :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

moma

Quote from: Deda on March 11, 2015, 04:29:52 PM
Momo, ima marketturs akciju za 1-10. Juli,  2 dece ne plaća smestaj,  oko 320 evr za vas cetvoro,  anemoxadi vila
ne mogu u tom periodu :(

Deda

Stacka, a kako ste se vi odlucili za Siviri , i u kojoj vili ste bili ?

emge

ja sam juče slušala hvalospjev o Vurvuruu... mada ti ljudi idu kolima i švrćkaju po Sitoniji.

Lani

Mi smo tamo proveli jedno divno popodne pre par godina, na Karidi plaži, meni su to mesto i taj dan ostali u super sećanju.  :girl_in_love:

Vila

Stigao vaučer, definitivno sve završeno :clap:
Uh, još samo jul da dočekamo  :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

stacka

Pa i mi smo se posle jednog hvalospeva, tacnije dva (od razlicitih osoba) odlucili da odemo tamo. Nama nije legao, mi jesmo trazili mirno mesto ali ne toliko mirno da ne mozes bukvalno nigde da se prosetas uvece. I, isli smo kolima i obilazili Sitoniju, nismo bili locirani svaki dan na istom mestu.

Dedo, sto se tice Sivirija to je Ivan nasao, gledao je plaze po Grckoj i naleteo na njega :lol:
Bili smo smesteni u apartmanima By the sea, kontaktirali smo ih direktno, nismo do sada letovali preko agencije. http://www.bythesea.gr/
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

rafa

Dedo, ja nikad nisam bila u Siviju uvece, ali znam da je to mestasce koje ima i dogadjanja (cesto oni pevaci i pozorista koje lepe svuda po plakatima  :lol:) vidim da gostuju u Sivirju.

Drugo, da predjes na ovu drugu stranu (Kalithea, Hanioti, Kriopigi) a sa vase strane je Sani toliko blizu  :girl_in_love:, da ne moze da bude dosadno. I obavezno bar jednom u Sani na plazu, da malo promenite srpsko okruzenje, tamo su vecinoom Grci.

Trece i najvaznije, 12 km ste daleko od najlepse plaze na Halkidikiju (Posidi)  :girl_in_love: :girl_in_love:, ides krajem juna kad sunce zalazi u devet, sa prave si strane prsta, Lidl kod Kalithee nije mnogo daleko  :rofl: :kiss1:,nista se ne raspituj vise nego pocni da uzivas, bice vam strava.  :clap: :clap:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Deda

MM je pitao kao posl.protivudarac  :lol:" imas li ti tamo Lidl"  :rofl:
I Masutis i Lidl na 10 km-nokautirala sam ga  :diva:
Ali kad je naso neke slike da me ubije u pojam - recica na sred plaze ipredstavu da ce deca tu da idu da preskacu  :crazy:
Ma ja znam da je tamo super, prosto imam filing da ce da mi se svidja samo da me svi slusaju gde cemo da idemo  :baba:
Rafo a gde je tacno taj Sani , da ga uvrstim u raspored   :lol:

Dacko

Evo gde je:

Naš Sivko je, bre, u epicentru, ima super da nam bude.

Rafo, hvala za preporuku, nisam znala da treba otići i do Posidija, ali sad sam marljivo zabeležila u tefter.

Deda

sacuvala sam ovu mapu  :girl_haha:

Summer

dedo, nema nikakve sanse da ti se ne svidi, to sam ti vec pet puta rekla  :rofl:

i masutis ti je bas u siviriju, na magistrali, veliki je i bas dobro sanbdeven, lidl blizu,  preko puta skretanja za afitos.

mi smo za dve uzastopme godine po par puta obisli kasandru u krug  :girl_haha: obavezno jedno vece idite u afitos, meni je on najlepsi od svih tih malih mesta na kasandri  :girl_in_love: jednom smo naleteli na neki deciji festival u amfiteatru, predstava, muzika, deca se odusevila.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

kalimero

ma, ja koja obozavam sitoniju bih u vurvuru isla jedino u varijanti nekoliko porodica sa decom, pa svi coporativno u istu kucu, preko dana svuda po poluostrvu a uvece interna zurka u dvoristu kuce kad klinci zaspu..... U bilo kojoj drugom mi je beskrajno prazan i sustinski nije gradic, vec par ulica sa kucama....i najlepsim plazama u blizini....al do njih mogu iz sartija ili nikitija.... :)
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vrana

Da, afitos obavezno obidjite, on je bas drugaciji od vecine mesta na kasandri

Natasa, izgleda da cemo biti u ledi od 27.6.  :clap: :clap: :clap:
Koliko se preklapamo?
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.