Main Menu

Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Dacko

Quote from: Lani on January 30, 2015, 06:54:38 PM
Drugari, vidimo se obavezno ako nam se poklope termini.  :clap:
Posebno što smo se mimioišli prošlog leta.  :kiss1:
Imaš neko posebno mesto u vidu na drugoj strani ili ne još?
Jedno od dva seoceta pored Zlatne plaže, ili Skala Panagija i Skala Potamija, koliko sam shvatila sve je to manje-više povezano, a i cene su ujednačene.
I čak ne mislim da je tamo išta lepše nego u Skala Marijesu, nego mi prošle godine nije prijalo to što sam poznavala ne samo sve zaposlene u tom selu nego i sve prošlogodišnje goste koji su obnovili letovanje (a svi iz tamošnjeg komšiluka su ga obnovili), od kojih su mi neki bili simpatični i super za priču, a neki baš i ne jer nisu čuli za kućni red, mada je jasno da takvih ima svuda, nego ja kao pokušavam da makar na letovanju pobegnem od životne jednoličnosti i onda mi to ponavljanje baš ne prija.
Sad uviđam da bi mi zapravo najviše trebalo da se prvo kod kuće lepo odmorim i opustim pre nego što pođem ikud na letovanje, jer kad odem sva napeta i premorena, nije ni čudo što mi smetaju stvari koje bi neko drugi s pravom video kao prednost.

Finalina

vidim da cu uzivati u ovoj temi, mastariti, a za ostalo cemo da vidimo... red bi bio da ove godine odemo na more zbog dece jer su jos samo malo mali  :love32:  ....ne bas maleni, ali jos uvek deca... ma ja volim kada sam sa njima na moru
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Margarita

Quote from: Finalina on January 30, 2015, 04:45:16 PM
:nesvest: mardz :rofl: :bighug:

a sto se ti onesvescujes? :rofl:
pa zavrsili smo SS, vreme da se pocne letovanje :ljut:
znas ti kad je sebe Xe uplatila :baba:

mada kad malo razmislim, tebi je vreme da planiras zimovanje, ali za dogodine :D

Finalina

e moje zimovanje je isplanirano za sledecu godinu  :girl_haha:  , a mislim i letovanje  8) 

Summer

Dajte neku preporuku za Sitoniju. Apartman, hotel, sve dolazi u obzir, samo da je na plazi i da je ok cena.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Finalina

hotel sonia, cena, usluga, blizina plaze, za malu decu, eeekstra

bubi

Summer Lagomandra.
Moram da pitam kolegu kako se zove smeštaj gde je on bio na Sitoniji.

kalimero

bilo sta blizu lagomandre, najbolja plaza za decu    :girl_in_love: ... moze i nikiti, neos nikad, ni u jednoj varijanti...........
a ako ste spremni za voznju do nje ili drugih plazica, nama je sarti uvek izbor zbog vecernjih setnjica....  :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

bubi

Summer ovo gde je moj kolega bio je izmedju Metamorfozisa i Nikitija, imaju svoju plažu.

Unabebili

Pojma nemam da li cemo uopste, a kamoli gde cemo  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Summer

fina, zar niste ti i cici pricale da je plaza u gerakiniju skroz bzvz? ili sam ja nesto pobrkala  :think:

bubi, pitaj  :bighug:

lagomandra beach mi malo skup, da se naguramo nas 5 u jednu sobu za te pare  :think: a okolo sam gledala neke apartmane, oni sto su mi se svideli su ili rasprodati vec ili preskupi.

bubi, pitaj kolegu  :kiss1:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Summer

kali, mi smo spremni za voznju, do plaze, ali volim da imam neku ispred kuce za ujutro ili popodne, a u jednom delu dana moze da se i odvezemo na neku drugu, ali volim da ne moramo da se vozimo, ako nam je ok da budemo tu ispred kuce za kupanjac. prosle godine smo zbog ilije od 6 meseci koji nije ni isao na plazu do navece, bili na ovoj ispred kuce stalno, a navece se vozali po okolnim mestima na veceru i pice.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

kalimero

summer, nama je i plaza u sartiju odlicna, bata je obozava zbog talasa, ali bih ja sa bebom bila srecnija na plazi sa hladom....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.