Main Menu

Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

summer, nije to neka plaza i boja mora kao sa razglednice i nemam ja mnogo iskustva u grckoj, ali ovo sto sam videla tamo je taman za jedno prakticno letovanje sa malom decom jer je blizu plaza, bazen, igraliste, tamo ovamo sve je blizu (ja tu uvek gledam koliko je daleko wc tj soba kada si sa malom decom :lol: i da li je cisto, usluzno i nenaporan servis u hotelu), a usluga u smislu smestaja i hrane taman kako treba, u odnosu na cenu koja je (po mom misljenju) veoma veoma dobra.... ja sam ukrstila komentare od vrane i ci pa sam tako odabrala, ali cena je presudila, kao i blizina soluna, kao i mogucnost da se ide u obilazak plaza na sitoniji

meni je ostalo u secanju da je odlicno tamo gde je emge isla, a mislim i mardz na isto mesto, samo se ne secam tacno gde je to

Deda

Summer kako bese link tvog apartmana u F. ?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

bubi

Summer,
u pitanju je Porfi Beach, prelepo je ali su i cene lepe.
Imaju i klopu, a plaže su sve blizu.
Oni imaju prelepu svoju plažu.

Lani

Quote from: Dacko on January 30, 2015, 07:07:27 PM
Jedno od dva seoceta pored Zlatne plaže, ili Skala Panagija i Skala Potamija, koliko sam shvatila sve je to manje-više povezano, a i cene su ujednačene.

Moja jedna drugarica ide poslednje dve godine u neki od ta dva ali ne mogu da se setim koji.  :think:
Meni je taj deo onako... zapravo mi se Golden beach nešto ne dopada, jedina prednost tog dela mi je što je Paradajz blizu. I idite obavezno u selo Panagia, mi smo bili prošlog leta, skroz je slatko i romantično.  :love32:
Ja bih, da ne idem u SM, uvek birala Limenas, u radijusu od 5 km ima gomila super plaža, svaki dan možeš na drugu. Ali ipak, jug ostrva mi je neprevaziđen, Notos plažu ne bih menjala ni za jednu drugu. :girl_in_love:

Quote from: Finalina on January 30, 2015, 09:35:34 PM
hotel sonia, cena, usluga, blizina plaze, za malu decu, eeekstra

Jel to Gerakini? Ja ne znam nikog, osim evo sad tebe, kome se tamo dopalo.  :think: Mislim da se i cici već izjašnjavala da je tamo bzvz. Na Sitoniji sigurno ima mnogo lepših mesta od tog.

Summer, a Siviri?

Summer

dedo, ovi su, nesto joj izgleda ne radi sajt

http://www.letohalkidiki.com/kasandra/furka/iris-apartments

bubi. hvala, jeste lepo, ali sto kazes lepa i cena, dodje tu nesto kao lagomandra.

fina, hvala ti, ali nesto mi ovaj gerakini bas ne ostavlja utisak.

lani, ne bih na kasandru, siviri je sladak, ali smo bili 2 godine u Furki, svako mestasce smo obisli, pa bismo malo da promenimo.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Summer

i gledam sad ovaj porfi beach, tabela sa max brojem odraslih i dece, nigde nema 3 dece  :crazy: to je inace problem, dodatni, pored izbora mesta  :)

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

Meni je i Nea Kalikratija super, jedino zna da bude bučna i pretrpana vikendom pošto je Solun na pola sata odatle. O tome sam već pisala ovde. Ali plaža je zaista lepa a voda plava i čista i proteže se duž celog mesta, tako da, gde god da si smešten, plaža ti je na par minuta od smeštaja.

kalimero

summer, vi mozete u cetvorokrevetni appt jos neko vreme da se pakujete?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Summer

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

bubi

U kom hotelu je vrana bila prošle godine?

draganaa

Quote from: Summer on January 30, 2015, 09:29:31 PM
Dajte neku preporuku za Sitoniju. Apartman, hotel, sve dolazi u obzir, samo da je na plazi i da je ok cena.
Atena palas je meni odlicna. Ima lepu plazu, ne sad nesto specijalnu. Posebno je meni super sto nanjoj ima hlada do 1 -2 sata. Hotel je u zelenilu. Uzmete porodicnu sobu sa izlazom u basticu i uzivas sa njih troje.
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

anelore

Summer, moja drugarica mi je svojevremeno preporucivala ovaj smestaj, blizu Lagomandre (mislim da je bukvalno sledeca uvala) http://www.halkidiki.com/mikrielia/ - ja nemam pojma kakve su im cene, vidim i na sajtu da ih nema, ali mozda ih ima negde drugde. Ona i njeni roditelji su bili bas zadovoljni (to je ona drugarica sto nas je fotkala).

senka

Lani el sam ja ta tvoja drugarica  :lol:
mi smo poslednje tri godine bili u skali potamiji. I ove cemo ako ne nađemo ništa interesantno na Lefkadi.
Meni golden b. najviše odgovara od svih plaza na T.
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Nou.  :lol:
Stvarno ne znam u kom mestu je bila, ja te dve Skale brkam.