Main Menu

Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Mi uvek napunimo rezervoar na Dojranu i to nam izdrži sigurno prvih nedelju dana, uz sva švrćkanja, pa posle na Tasosu dopunjujemo.

Vila

Mi smo obično tako, sipamo do vrha u Makedoniji, pa posle dosipamo na Tasosu, ali sad ćemo verovatno da dolijemo pre Tasosa, just in case.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

moma

Svakako cemo nositi kes, a karticu za rezervu. Samo me strah nestasice goriva i hrane, mada mislim da je sve to propaganda, bar ovo sa hranom. Nikana je negdje objasnila da gorivo stize srijedom na osrrvo kao i uvijek, te da to sto se danas  nema goriva nema veze sa krizom, nego su ljudi pojurili da natoce. I ima slika na fb da se sipa regularno i u Nea Rodi, a to je bas selo.

Glitter

juce je BBC objavio clanak za turiste iz UK za Grcku
da nece biti limita za podizanje novca sa bankomata, ali da moze da se dogodi da bankomati budu prazni
da nece biti problema sa placanjem karticama

verujem da cete svi biti ok :kiss1:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

moma

Svakako sipanje u Makedoniji uvijek.

moma

Nemojte da mi se smijete
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Unabebili

ja to uvek radim kad idem bilo gde na put,
nikad ne stavim ceo kes na jedno mesto, nego rasporedim  :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

moma

Kad sam bila klinka, uvijek sam pare za ne daj boze motala u kvadratic, pa u foliju, pa mi mama zasije u onaj mali dzepic od farmerki.

senka

juče sam prvi put čula za izvesnu ribu škorpiju koja se mota po travi na morskom dnu  i ako ujede mora da se primi protivotrov koji ima svaka ambulanta u grčkoj i ne pridaju tome veliki značaj
pokušavam da izguglam, ali mi ne ide

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

moma

:nokti2: mrzim morsko dno, uvijek imam one patikice

Glitter

senka

nije loše znati u slučaju nekog neobičnog ujeda/uboda u vodi
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

kalimero

:o prvi put cujem...... za tu ribu.....

nego, mi kartice nikad ne nosimo, mislim da cak ni ne znam koju tacno karticu mogu da koristim? obicnu visa, ovu od nasih banaka? ili moram da imam uplacene devize na racun? uvek, ali uvek smo samo i iskljucivo nosili kes koji nam sluzi za letovanje, naravno strateski rasporedjen......  :think:

imam problem naravno i sa benzinom, moj auto trosi ko upaljac, natocimo mi u Mk, pred granicom, ali je rezervoar 45l, nije nam to dosta ni da odemo do Sartija i vratimo se do MK, bez setanja po drugim plazama  :crazy:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

kali ne moras da imas devize, mozes najobicniju debit dinarsku karticu, banka konvertuje

senka

da, bilo koja kartica
kod nas je najslađa babina  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama