Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

kalimero

meni se i lokacija drugog vise dopada  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Dacko

Reklo bi se da ta kuća svakako postoji, ima je na raznim sajtovima koji nude smeštaj u Toroniju, a to što nema komentara nije presudno, pre očekujem da ih ljudi napišu kad su nečim veoma ogorčeni ili pak prijatno iznenađeni, a ako je sve bilo normalno, šta pa da pišu.
Ako to nije glupo, napiši molim te koja im je to pristojna cena za smeštaj u avgustu.

Nanny Ogg

40 evra za trokrevetni studio

Inače se uglavnom kreću od 50 pa naviše, tako da nije uopšte zanemarljiva ušteda

Ajte zene, ne dram'te

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Dacko

Da, to je stvarno povoljnije u odnosu na agencijske cene za Sitoniju.

Lani

Nanny Ogg

Ja sam, u potrazi za smeštajem, poslala minimum 30ak upita vlasnicima direkto. Velika većina mi je odgovorila, i ova 2 su ubedljivo najjeftinija (ne računam sobu bez kujne za 35  :girl_haha:)

Ajte zene, ne dram'te

Lani

A što ne vidiš preko Nikane, radi ona i Sitoniju, ne samo Tasos...?
Znam da si rekla da nećeš agenciju ali što ne pošalješ upit i njoj?

Dacko

Doduše, to su ipak mesta sa sjajnim plažama ali ne i prevelikom smeštajnom ponudom. U Asprovalti, Stavrosu, Platamonu i sličnim letovalištima nalaze ljudi i za 25 evra solidan smeštaj, ali ja recimo ne volim tamošnju gužvu, mada razmišljam da im dam šansu kad B. poraste i kad mu društvo bude bitnije od kupanja.

Nanny Ogg

Lani, pitala sam i Nikanu, za te pare koje ja trenutno mogu da izdvojim (max 45e) nema ništa slobodno preko njih.

Ajte zene, ne dram'te

Lani

Sori, promaklo mi je to.  :kiss1:

kalimero

generalno je smestaj na sitoniji skuplji odnosno manje kvalitetan za iste pare od ostatka grcke okoline.... placa se lepa priroda i divne plaze a smestaj je nekako usput.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Deda

Nanny, sto ne pogledas preko Atlantika, znam da ne volis agencije, ali oni su super i imaju last minute.
Jedna zenska sa R.je prodavala,Siviri za 300 eura od 10.7 
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

rafa

I ja bih drugi smestaj svakako, prvi mi je nekako depresivan.  :-[

Toroni ima divnu plazu, Sitonija zelenilo ali u Toroniju nema bog zna sta drugo, tamo se ide samo na odmor i starac i more varijantu, tako da je cena OK. Nemoj ni da im dajes vise za Toroni.  :kiss1:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception