Main Menu

Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

Ja i hoću starac i more varijantu  :girl_haha:
Em smo prošle god propustili more, em smo se ove naradili k'o Crnci, em selidba  :crazy: Baš mi trebaju  mir, tišina i zvuk mora  :girl_in_love:

No, nazad na temu, odlučismo se za drugi, rezervisasmo, sutra uplaćujem depozit i valja je to-to.  :)

Ajte zene, ne dram'te

Lani

Nanny  :clap:

Momo, ovo nam je apartman u SM ove godine.
https://nikana.gr/en/accommodation/viewproperty/to-pithari-skala-maries/1978

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Enivej, jedva mi je našla Nikana. Bilo je ili najveći apartman u ovoj kući (ovaj na prvom spratu, ima u opisu a 30 Eur skuplji od Elie prošle godine  :wall:) ili neki ćumezi. U Elii su naravno dva apartmana, bili smo u oba i oba preporučujem, odavno već bili otišli. Tako da, idemo ovde pa javljam utiske. To je jedna od onih kuća na onom potezu kad kreneš, duž obale, iz centra ka Atspas plaži. Barem znam da je pogled iz sobe i sa terase spektakularan, ako ništa drugo.  ;D

Dacko

Stvarno je predivan pogled! :girl_in_love:

Deda

Ih kako je dobar  :love32: , samo da uzivas, je lsu stvarno ove cene, uopste nije skupo  :blink:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Deda

Aaaa, apartmani imaju dooobru cenu a sta znaci soba u njihovom slucaju  :lol:
Edit, sve procitala  :-[ sve mi je jasno

Lani

Skroluj malo dole, naš je ovaj 4 bed apartment.  ;D

Deda

Ma da videla sam  :rofl: , oprosti, Neda je na bazenu sama pa samo prelecem ocima  :lol:

disco2000

Nanny, super :clap:

OT, oduvek me je fasciniralo kako pamtite nazive plaza :blink:

Lani

Disco, ti kao mm.  :lol:
On i sad, posle 4 godine odlaska na Tasos i obilaženja istog uzduž i popreko, kad kažem hoćemo li na tu i tu plažu, ima običaj da me pogleda belo, u stilu say what, šta ti je to. :lol:

moma

Super je Lani. Znam gdje je. Ima jedna kuca odlicna nova, na uzbrdici kad ides putem uz more ka Secernoj. Do neki dan je bila zatvorena a jako dobra. Onda se uselio buljuk Rumuna :)

Lani

Ima tu dosta kuća u izgradnji, to će sve jednog dana nadam se da se izdaje.

moma

Da. Bas smo onako iz vode mastali koju da kupimo :D

Nanny Ogg

Lani, predivno izgleda  :girl_in_love:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Ajte zene, ne dram'te

Lani

:kiss1:

Tražim malopre nešto po netu i nabasala sam na divan travel blog.  :girl_in_love:
Puno korisnih informacija, simpatična "vlasnica" bloga, nema gde nije bila, baš baš lepo.

http://www.oneikathetraveller.com/blog

Dacko

Lepo stvarno, puno slika, kratki opisi, zdravorazumski i zanimljivi, pročitala nekoliko i bukmarkovala blog za kasnije vraćanja. :good: