Main Menu

Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

kalimero

Lani, bas vam je lep smestaj  :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

:kiss1:

Ja i nisam oduševljena ali pošto je bilo daj šta daš  :lol:, ne mogu da se žalim.
Možda baš bude super, pošto su mi očekivanja u startu mala.  :)

kalimero

sto ti se i sta ti se ne dopada? meni ovako na slikama bas lepo izgleda, prostrano, veselo, sa odlicnim pogledom  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Ne znam, nije Elia, zato mi se ne dopada previše.  :girl_haha:
Ma videćemo, samo da se dokopam ja mora pa ću lako sve.

kalimero

daj link za taj smestaj sto inace volis, sad me bas kopka da uporedim, znam da si ostavljala link verovatno ranije.....  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Nanny Ogg

Pa realno, jeste lepše :)

A i znatno povoljnije

Ajte zene, ne dram'te

kalimero

jao, oba su divna, mada mi se pogled iz ovog prvog vise dopada, tj na slikama deluje privlacnije, appt su sjajni u oba....a jedva cekam i tvoje slike i utiske  :girl_haha:

sad sam malo vrtela po nikaninom sajtu, nismo mi za skalu maries, nama treba dinamicnije mesto...... sta da gledam za sledecu godinu?  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

A što niste za SM? Na 5 minuta odatle su ti Potos i Limenarija kad ti je do dinamike.

moma

Moja djeca su rekla da sledece godine zele u veci grad. Ja nisam :D

Lani

Meni je valjda dosta ovog velikog grada u kom živimo i gužve pa makar na odmoru da pobegnem malo od svega toga.

moma

Takodje. Iako zivim u malom gradu. Meni je bilo super. I pravo je dobra baza.
Nego, ovaj novi smjestaj, gdje je parking? Na magistrali uz kore?

Lani

Nema parking, parkiraš se na ulici.

kalimero

meni zbog Bate treba vece mesto, nije on za penzionersko mirno letovaliste..... To ako on ne ide nama bi bilo super....al uvece mi treba da moze da se promuva, vidi....restorani, prodavnice, zabava.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.