Main Menu

Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Ovo je sve baš rana faza planiranja i pitanje da li će išta od toga i da bude... Počelo je tako što sam videla da trajekt iz Kavale vozi na još jedno ostrvo osim na Tasos, zove se Lemnos. Dosta je dalje od Tasosa, ka jugu, na pola puta između Tasosa i Lezbosa. Malo pogledala slike, čitala impresije drugih i dopada mi se to što vidim/čitam. Posebno mi se dopada što nije turistički izeksploatisano i izmrcvareno uopšte, nema vriske, dreke, buke, tehno muzike, luna parkova, girosa (tako barem svi kažu)... već samo plaže, talasi, mir i tišina. :girl_in_love:
Pa videćemo, kažem, za sada samo maštam.

http://www.greeka.com/eastern_aegean/lemnos/

Napisaću posle i ovogodišnje impresije o Tasosu, samo da završim neki poslić.

AnaK

Kod mene si visoko rangirana za izbor lokacija  :kiss1: Hvala, sad ću i ja da gledam  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

senka

Ne znam gde cemo samo ce biti AI hotel na plazi, ne pristajem na drrugo  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Zumbulica

Quote from: Lani on August 19, 2015, 04:41:55 PM
Ovo je sve baš rana faza planiranja i pitanje da li će išta od toga i da bude... Počelo je tako što sam videla da trajekt iz Kavale vozi na još jedno ostrvo osim na Tasos, zove se Lemnos. Dosta je dalje od Tasosa, ka jugu, na pola puta između Tasosa i Lezbosa. Malo pogledala slike, čitala impresije drugih i dopada mi se to što vidim/čitam. Posebno mi se dopada što nije turistički izeksploatisano i izmrcvareno uopšte, nema vriske, dreke, buke, tehno muzike, luna parkova, girosa (tako barem svi kažu)... već samo plaže, talasi, mir i tišina. :girl_in_love:
Pa videćemo, kažem, za sada samo maštam.

http://www.greeka.com/eastern_aegean/lemnos/

Napisaću posle i ovogodišnje impresije o Tasosu, samo da završim neki poslić.
E bas sam i ja ovo gledala!! Salim se  :lol: nisam, ali bih mogla da te ipak kopiram  :lol: :kiss1:
Mada ja verujem da cemo mi ponoviti Tasos jos dva puta sigurno  :pu-pu:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

kalimero

mi ni do mora nismo stigli a ja vec sanjarim o tasosu
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Deda

Quote from: senka on August 19, 2015, 06:19:03 PM
Ne znam gde cemo samo ce biti AI hotel na plazi, ne pristajem na drrugo  :lol:
Sobzirom kako tm siri posao,hotel sa 5 zvezdica i nista drugo  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

rafa

jao sto mi se svidja ovaj Lemnos, mislim da nikad nisam cula  :o :girl_in_love:

idealno za snimanje filma, provodjenje celog proleca tamo u ilegali, beg na par dana kad treba da doneses veliku odluku  :girl_in_love:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Zumbulica

Quote from: rafa on August 19, 2015, 06:47:26 PM
jao sto mi se svidja ovaj Lemnos, mislim da nikad nisam cula  :o :girl_in_love:

idealno za snimanje filma, provodjenje celog proleca tamo u ilegali, beg na par dana kad treba da doneses veliku odluku  :girl_in_love:
Sad mi se toliko ide  :lol:

Lani

Meni baš tako deluje rafo...  :girl_in_love:
Kali, potkovaćemo te mi informacijama za sledeću godinu  :kiss1:, sad sve znam. Ovu godinu smo iskoristili da obiđemo neka mesta na kojima do sada nismo bili, meni je baš vreme za mali odmor od Tasosa.

Senka, e vala si zaslužila posle onog veranja po vrškim čukama i kozjim stazama Lefkade.  :lol:

Zumbulica

Da vam kazem  :-X ja mastam o tome, posto su deca vec velika, i bezobrazna  :lol: da dam sebi oduska tako nekim putovanjem, solo  :girl_sigh:

kalimero

:clap:

a voljni smo i za drustvo sledece god.....  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Ma biće sigurno nekog sa foruma na Tasosu, tamo smo domaći.  :girl_haha:

aleks

Lani, gde ces sad da menjas kad ja ubedih mm za Tasos? :rofl: jos sam mu rekla da vi sve znate i da moramo da vam verujemo. A zamisli da se sretnemo nas dve u rano jutro pa pocnemo da gundjamo u duetu :lol:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

:rofl:

Aleks, ajmo na Lemnos.  :clap:

aleks

Mmmmmm :love32: kakva bi to divota bila :kiss1: da pocnem da ubedjujem mm-a :turpija:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010