Main Menu

Gde se šišaju bebe?

Started by vrana, May 19, 2009, 01:00:50 PM

Previous topic - Next topic

vrana

Evo samo da izvestim da je akcija uspesno izvedena. Frizerka Mara ga je smotala za 5 minuta, nije ni skapirao sta se desava. Sedeo je u onom auticu, na kraju se malo rasplakao, ali toliko je brzo bilo gotovo da ne bi bilo strasno ni da je sve vreme kukao. Bas je i brza i vesta, cena je ista kao i za odrasle, 500 din.
Hvala svima  :flower:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Nevenche

tm ga drzi, a ti sisas. ili obrnuto. doduse, rizikujes da ti dete ima friz kao moje, ali mislim da je to najmanje stresno za sve.

janavi

jel ovo tema samo za mušku decu? :mrgreen:
moja frizerka dođe kod mene, i ošiša Vanju za 15 minuta
ok, V nije beba, ali kad je šišanje u pitanju, kao da jeste ;)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Summer

Quote from: vrana on May 20, 2009, 11:13:16 AM
Evo samo da izvestim da je akcija uspesno izvedena. Frizerka Mara ga je smotala za 5 minuta, nije ni skapirao sta se desava. Sedeo je u onom auticu, na kraju se malo rasplakao, ali toliko je brzo bilo gotovo da ne bi bilo strasno ni da je sve vreme kukao. Bas je i brza i vesta, cena je ista kao i za odrasle, 500 din.
Hvala svima  :flower:

Takva mi treba, brza i vesta  :D Vrana, gde se tacno nalazi, daj mi molim te neke smernice  :)

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

vrana

Summer, cim iz Nusiceve skrenes u Majke Jevrosime, recimo druga kuca sa desne strane ulice. Izgleda onako malo soc i pise lepo frizer Mara, s tim da mislim da ova sto je Vasu danas sisala nije zapravo sama Mara. Ne znam kako se zove ova nasa, ali ima dugu kosu i duge crvene nokte.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Summer

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Despina

Super za Vasinu novu frizuru :clap:
Anju smo sisali sa 6.mjeseci, sjajna kuma frizerka obavila je to profi.Anja nije ni primjetila sta je snaslo :rofl:
A, L, S

petarpan

Dečiji frizer 'Petar Pan' preselio se na novu adresu: Stojana Protića 46, i ima novi sajt http://decijifrizer.com/

Hvala na poverenju!

AFRO Hairstyle

Možete posetiti i frizerski salon
AFRO Hairstyle
I uveriti se da imamo dugogodisnje iskustvo sa decom.
Kod nas je prvo šišanje deteta GRATIS...
Posetite naš sajt: www.afro-hairstyle.com
ili nas posetite na našoj adresi.
Možete nas pronaći i na planplus-u i google mapama
Muški Frizerski salon za decu i odrasle
AFRO Hairstyle
Nabokovljeva 1g, Beograd
Tel.011/7475319
web: www.afro-hairstyle.com
e-mail: office@afro-hairstyle.com

cici

Jedna reklama je bil sasvim dovoljna :hm:

Lani

Blue

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.