Main Menu

?

Started by Dada, March 01, 2015, 11:46:13 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

Quote from: vojka on March 01, 2015, 04:51:07 PM
na poslu nemam problema da se setim svega sto treba :pljucka: ali imam drugi problem, a to je da kad pisem moj mozak je vec na sledecoj reci, a ruka nije stigla da napise prethodnu, pa gutam slova i sl  :-[
ovo primecujem u poslednje dve godine

martina

ja znam na d, vojka, al nije povracanje, ide na drugu stranu :D

kad smo kod toga, moja prijateljica ( ovdje u otavi) drzi kcerki predavanje jer je nesto slagala i kaze: sad moras da uradis sve da povratis povjerenje
dijete je izbezumljeno gleda: trow up your trust? :D
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

maripoza

Quote from: Dada on March 01, 2015, 12:02:16 PM
Pa da mi kazete da se i vama desava, evo me Bubi malo utjesila :lol: Ali bune me one dvije konstantne...

Imam ja resenje: pocni da koristis pincetu i da pravis podvarak. :rofl: :P

A ove sto funkcionisu na vise jezika (filoloskinje i strankinje) ne uzimaj za reper jer se njima to desava ponekad bas iz tog razloga.

I porazgovaraj s nekim strucnim, za svaki slucaj. Mozda je obicna glupost u pitanju, ali ces biti mirnija ako ti neko strucan objasni kako te stvari funkcionisu.
Old enough to know better, but too young to care.

Lani

Quote from: maripoza on March 01, 2015, 07:28:30 PM
Imam ja resenje: pocni da koristis pincetu i da pravis podvarak. :rofl: :P

Dado, ja bih se uvredila.  :rofl:

maripoza

Quote from: vojka on March 01, 2015, 04:51:07 PM
inace imam i ja prelaz na automatizam, pa se ne secam da sam nesto uradila

imam i momente kad udjem u sobu, a pojma nemam po sta sam posla

na poslu nemam problema da se setim svega sto treba :pljucka: ali imam drugi problem, a to je da kad pisem moj mozak je vec na sledecoj reci, a ruka nije stigla da napise prethodnu, pa gutam slova i sl  :-[

Identicno mi se desava.

Sa recima se, kao sto rekoh Dadi gore, pojavi problem kad moram da funkcionisem na 2 ili 3 jezika. To je vrlo specificna pojava kod ljudi moje struke, kad nesto do najsitnijih nijansi razumes (neku pojavu, predmet, sta god) ali se setis kako se kaze na nekom drugom jeziku, dok na maternjem potraje par sekundi dok ne nadjes pravu rec.

maripoza

Quote from: Lani on March 01, 2015, 07:30:18 PM
Dado, ja bih se uvredila.  :rofl:

Pa i treba, necu valjda da je mazim sto aveta ovuda da nece kod lekara. :lol: A i vojka joj je lepo rekla. :baba: 

Xe

Ja imam problem s kratkoročnom memorijom vezan za posao, i sad me već brine, mada je rešenje u zapisivanju svega što treba da uradim ja i oni kojima sam zadatke dala.
Znači, znam kome sam dala zadatak, samo ne znam kad treba da ide i o čemu se radi  :lol:
U suštini, ja nesvesno pravim mentalnu trijažu, a ove zadatke odbacujem jer su glupost koja mora da se odradi. Pametne i važne događaje nikad ne zaboravljam.
Naravno, zaboravim i da zapišem da ne zaboravim  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Dada

Pozo ne znam je l veca uvreda jedno ili drugo, uredno se cupkam i pravim podvarak :-\ :lol:

Vojka, toliko sam koristila veze u poslednje vrijeme da nemam obraza vise a zivaca nemam da idem regularnim putem :crazy:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Finalina

a da te sada ja zamolim da mi nadjes vezu bi li je potrazila?

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Finalina

pa ne lupetaj onda da te blam i bla bla :punish: ... zovi pitaj ili dodji u bg :D

kalimero

Quote from: Dacko on March 01, 2015, 04:09:06 PM
Uh, ja sam još gora, ne samo što spadam u grupu tih koji bitne informacije ubace u neku drugu priču (mm zna da ću posle da propitujem pa kao i prati šta pričam :lol:) nego se još i predomišljam u hodu, tipa: idi kupi to i to, jer hoću da spremam... ne, kad bolje razmislim, s obzirom na to kako rerna zeza u poslednje vreme, ipak ću spremati... pa zato kupi... ne, ne,  pošto je sada na sniženju, najbolje je da uzmeš (nešto deseto u odnosu na početak priče). I onda, naravno, nema šanse da se vrati iz prodavnice sa konačnim rešenjem, jer tiltuje negde na polovini priče. Pa smo se dogovorili da kupuje na osnovu spiska koji pišemo tek kad završim razmišljanje naglas. :-[ :girl_haha:

:friends:

moj tata je toliko voleo da rec koju ne moze da se seti (ne zbog nedjaboze demencije, vec iz lenjosti da ukljuci mozak) zameni nekom drugom, da smo na kraju uveli da bar uvek kaze "jagodica" , bar da znamo koja je "nepoznata"  :rofl: :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Dacko

Jao, da znate koja je nepoznata...  :rofl1:

Summer

kali, genijalno  :rofl:

dado, na pregled  :baba:

ja recimo decu kaznjavam zabranom igrica/crtaca i odvaljujem sari 2 dana, davidu 3, posle ne daj Boze da me upitaju zasto su u kazni, veze nemam  :rofl: :rofl: nema nikakve sanse da se setim.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

kalimero

Dacko, samo da znas, ja ono naglas razmisljanje primenjujem na sve oblasti zivota, pa ne zavrsavam recenice a ovi muski posize  :rofl: :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.