Main Menu

Polovni automobili

Started by Margarita, March 01, 2015, 04:46:50 PM

Previous topic - Next topic

Margarita

hvala :flower:
nadam se da cemo resiti pitanje pre nego sto ova odredba zazivi, ali bi svakako i glasine mogle da uticu na kretanje cena

gasha

pitala mm
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

jel

Mardz, preko oglasa, pa ides da pogledas/provozasauto

Moj glasaopel corsu
divna je, laka za odrazvanje, super ide, pravi gradski auto
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Glitter

mardz nema tu neke razlike, vise je stvar volite li vise Nemca ili Italijana  :innocent:

Unabebili

kud li rekoh debelom za vase namere  :crycry:

pola sata mi je objasnjavao prednosti i mane korse i punta
mislim da ce N. i P. da se gledaju samostalno  :girl_haha:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Margarita

Quote from: Unabebili on March 07, 2015, 09:24:13 AM
kud li rekoh debelom za vase namere  :crycry:

pola sata mi je objasnjavao prednosti i mane korse i punta
mislim da ce N. i P. da se gledaju samostalno  :girl_haha:

:girl_haha: ;D

Margarita

Nista jos nismo uradili :hm: pogledali smo jedan auto :wall: I mm isao da licitira za jedan drzavni, bezuspesno :lol:
Trenutno smo u fazi da ja insistiram na autu koji ima klimu, a on tvrdi da je to nebitna stavka; video u komsiluku neki bez klime koji mu se dopao :hm:
Ne znam da li da nastavim na insistiranju, ali zamisljam putovanje name more bez klime :crazy:

anelore

Ma ni malo dalja voznja bez klime na 28 stepeni nije prijatna, a kamoli na more.
I da vam skroz pokvarim koncepciju, ja bih na vasem mestu birala malo veci auto,moj izbor bi sigurno bio Ford Focus, ipak vam rastu deca, i za taj auto bih progledala godinu-dve starosti. Meni je moja Fiesta u voznji bila bolja od tada nove Skode, 10 godina mladje. A imam i stvarno odlicne majstore za Forda da vam preporucim, moju Fiestu su servisirali savrseno.

Margarita

Lani

Mardž nikako bez klime, nikako. Ja se sećam jednog vraćanja sa mora pre par godina, autoput u Makedoniji, nemaš gde da se skloniš, u vožnji pokazuje 40 stepeni (što realno znači da je bilo barem 5 više  :crazy:), ni klima nije ništa pomagala, zamišljam kako bi bilo bez nje.  :crazy:
I još jedna stvar, mi živimo u podneblju gde leta umeju da budu paklena, tako da nije samo tu odlazak na more problematičan, već i kad se zakucaš negde u gužvi u centru grada a napolju upekla zvezda.

Što se veličine tiče, mislim da je važnije imati veći auto kad su deca mala, mi smo barem uvek vukli, pored kofera, kolica, a često i portabl krevetac dok su I. i U. bile bebe. Sad samo kofere u gepek i vozi.

Pepi

I naš glas za klimu. A što se tiče veličine, mm će se smiriti kad kupi neki minibus  :rofl:

kalimero

:-X

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

al moj glas za klimu svakako  :clap:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

linga

MI rsazmišljamo o kupovini auta,Fiesta je em stara em odavno premala.
Gledamo takodje nesto veće, verovatno ford C max.

kalimero

i mi smo u fazi razmisljanja.....  matori vozi pezoa 306 a moja mala fiesta koja nas odveze do mora (jer je mladja i pouzdanija) je ipak mala..... sad bismo verovatno utopili pezoa za uloz za nesto vece  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Mi smo odlučili da za sada ništa ne diramo... a mislili smo ove godine da menjamo auto.
Mm je u međuvremeu dobio službeni auto, renoa vozim samo ja, i to uglavnom kraće relacije, do vrtića i nazad, švrćkanja po NBG i Zemunu, retko kad pređem most, sve što mi treba mi je u radijusu od par km, tako da ga stvarno malo rabimo. Pa nek traje dok traje.  ;D