Main Menu

RAW poslastice

Started by Plava Baklava, March 06, 2015, 10:24:00 PM

Previous topic - Next topic

Plava Baklava

Pošto se DM pokazao kao osoba puna razumevanja, postala sam vlasnica divnog mixera, savršeno odgovarajućeg za pripremanje raw djakonija  :girl_in_love: . Mi ih oboje jako volimo  :girl_in_love: . Užitak je dupli, jer ih jedem i serviram detetu bez griže savesti da jede nezdravo  :girl_haha:


moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

Plava Baklava

Samo daprijavim da sam s velikim entuzijazmom kupila baobab u prahu, da pravim napitak koji nam s enije svideo  :crycry: . Sad moram da smislim šta ću dalje s njim. Ako neko ima savet i preporuku ...


moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

AnaK

Jao  :girl_haha: Ti si meni riznica informacija o tome šta sve postoji  :girl_haha: Ako vam se nije svideo kao napitak, sva je prilika da vam se neće sviđati ni u drugoj formi. Dakle, pokloni s radošću nekome ko će ga voleti.  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

senka

kako ne, ja dodam malo šećera tajlandske trske i u blenderu sve zajedno sam mrvljenim lednikom  :lol:

idi bre baklavo u peršun  :girl_haha:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Plava Baklava

#49
Ma ja sam ga sipala u vodu samo i bio je neprijatno kislog praškastog ukusa, ali izgleda da je rešenje neki smothie  :good: . Jako je zdrav - kažu  :girl_haha:

Quote from: senka on January 10, 2016, 09:05:38 PM
kako ne, ja dodam malo šećera tajlandske trske i u blenderu sve zajedno sam mrvljenim lednikom  :lol:

idi bre baklavo u peršun  :girl_haha:

Mislim da je šećer od kokosa bolja kombinacija  :lol: :lol: :lol:

Evo i vode s lednika



moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

disco2000

Šećer od kokosa baš daje dobar šmek nes kafi :think:

Nije mi se dopalo ulje/mast/šta god je od kokosa, smeta mi miris  :girl_sad:

Plava Baklava

Ima da se kupi i bez mirisa i ukusa. Ja ga kupujem u DM-u i koristim ga i za fenomenalne hrono-palačinke  :balavi: (stavljam u testo)


moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

disco2000

Zbog toga sam i kupila, ali mi se nije dopalo...


Zumbulica

Super je Pepi, i ceo blog je sjajan  :good:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Plava Baklava

Da prijavim divnu tortu  :girl_in_love:

Kora: mleveni orasi, urme, kašika kokosovog ulja.

Osnovni fil: indijski orasi, kokosovo ulje, sirup od agave, baobab u prahu (može i bez njega)

U čokoladni fil sam dodala kakao.

U fil od jagoda jagode.

Fotka će stići naknadno.


moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

Plava Baklava

Domaća raw nutela - toplo preporučujem

- lešnici (potpim ih na par sati)
- sirup od agave
- kakao maslac
- ulje od kokosa

Izmiksujem na glatki krem i Voilà  :girl_in_love: :balavi:


moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/



AnaK

Janko 23.7.2002.