Uskrs, sveza tema, sveze ideje....

Started by Zumbulica, March 10, 2015, 07:08:11 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

:rofl: ja sam pobedila, imam bledo crvenkasta, pa malo manje bledo crvenkasta, pa braon/ljubicasto/muljava i  lose zelena  :rofl:

cici, bas su lepa i nezna  :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Finalina

mi smo samo  :innocent:  ofarbali jaja i rasporedili ih po predivnim korpicama, tanjirima i u uskrsnjoj dekoraciji sto nas jedino vadi u ovomE trenutku kada priznajemo sta smo uradili  :girl_haha:

NenaS

I mi smo ih samo ofarbali, Kika polepila sličice da budu Mili zanimljivija, i to je to. :innocent:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Margarita

ja cu ona bolesno zelena da potpopim u one folije sa slicicama, mnogo su gadna :crazy:
nekoliko sam izbelila, petar sad radi dekupaz na njima
izabrao neke bledunjave salvete, ali nema veze, zabavljha se :lol:
ostala je premazao uljem, sijaju, ima da klize sutra :rofl:

Zumbulica

Mi poceli muljavo ali kako radovi odmicu sve bolje izgleda, bice lepih ..... Ceo dan se zezamo  :crycry:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

NenaS

Naša su lepih boja, prvi put posle dosta godina da mi nisu bledunjavo-nikakva... Koristila sam neke obične prehrambene boje, piše mislim ''Bombon boja'' na kesicama i neke tečne, uglavnom sa pijace... Doduše bilo je iznenađenja - jedna od ljubičastih je u stvari bordo, a jedna od plavih tirkizno-zelena...ali generalno sam zadovoljna.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Vila

Mi smo pravile u lukovini, dekupaž, gel boje i krep papir. dekupaž je ispao fin, krep i nije nešto, a gel boje su bile fenomenalne.

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

dmi

kako su vam divna jaja devojke!!!!
cici brate ti nisi normalna :rofl:
a ova unina cu da probam i ja sledece godine
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Unabebili

Cilka ubila, kao i uvek :love32:

Vilice, predivna, predivna  :flower:

dmi, ti nesto posebno inspirisana?  :girl_haha: :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Vila

Una, ja u ovim tvojim remek delima uživam ceo dan :girl_in_love:, i pitam se - kako te ne mrzi :girl_haha:
cici, sjajna su :ok:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Unabebili

Vilice, ulazi nocas debeli s posla,
a ja rasprostrla jaja i doradjujem.

Usao i kaze: - Boles' ne bira  :rofl1:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

cici

Sto nisam normalna :rofl: ne vidim nepravilnost :lol:

Boles' :lol:

Lani

Unabebili

Glitter

ja jos uvek radim
samo cu da kazem da mi je cuvarkuca u nijansi tomato C&E :lol: