Uskrs, sveza tema, sveze ideje....

Started by Zumbulica, March 10, 2015, 07:08:11 PM

Previous topic - Next topic

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

jel

Bravo grlz   :clap:
Okacicu i ja moja, mada nisu neka
Dekupaz, al su jaja obojena pa se ne vidi  :girl_haha:
Vise se onako zamislja
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Deda

Quote from: jel on April 15, 2015, 12:24:53 AM
Bravo grlz   :clap:
Okacicu i ja moja, mada nisu neka
Dekupaz, al su jaja obojena pa se ne vidi  :girl_haha:
Vise se onako zamislja
:rofl:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

kalimero

jel  :rofl: ajd da ih vidimo, jaja na sunce  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

jel

Hahaha
Evo slikala sam ih po dobrom svetlu

My name is Luton, Robin Luton :lol:

AnaK

Super su  :clap:
Ja sam našla u frižideru 5 smetnutih s uma, pa ipak imam nešto da vam pokažem  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Evo boja:

A te pokušaje štraftica, i zašto izolir traka nije dobra :lol: malo kasnije, ne uspevam da uhvatim da se lepo vidi, moraće profesionalac.
Janko 23.7.2002.

kalimero

jel  :good: :clap:

anak, kako su intenzivne boje :nesvest:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Ma divne, stvarno  :girl_in_love: Bela jaja i one ruske i bugarske boje što sam kačila.
Janko 23.7.2002.

Lani

Jao san mi je da imam ovakva žuta jaja, meni je žuto i zeleno boja za Uskrs.  :clap:
Jel, divna su.  :girl_in_love:

AnaK

Ja sam stvarno mnogo zadovoljna kombinacijom, sad sam pogledala, žuto je ona ruska boja  :girl_in_love: U stvari, sve su ruske na slici.
Janko 23.7.2002.

Lani

Kupiću je sledeće godine da probam.

AnaK

Ideja mi je super, probaću do sledećeg Uskrsa da nađem nki uzak selotejp. Ovo je izlorit traka, podvlači se boja, nije dovoljno čvrsto zalepljena. Na desnom ima i žute, farbano je u 2 koraka, ali se uživo bolje vidi. Ukratko, bila bi super da nisu ovako musava :lol: Al' taman da vidite i narandžasta boja kako je divna  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

anelore

AnaK, ja probala prvo sa selotejpom, pa sa izolir trakom, mnogo je bolje sa izolir trakom, mnogo se manje podvlaci boja. Jedino sto mislim da je trebalo da je secem na jos uze trake, da bi sara izgledala pravilnije. U jednom trenutku me je izdalo strpljenje, deci se dopalo tako pomalo neuredno, i onda smo se igrali.
.
Generalno nisam uspela da ukacim neku zakonitost, koliko god da sam se trudila da izolir traka lepo prianja, desavalo se da se ipak boja podlije pod nju i sve umusavi  - ta musavost se bas vidi na ovoj drugoj fotografiji.

AnaK

Super su  :clap: Ja nisam ni probala selotejp, mrzelo me da ga sečem, a i mislila sam da će to pipanje da mu smnaji lepljivost. Svakako mislim da je, teorijski, ključ u lepljivijoj traci, al' isprobaću malo razne varjante pa ako nađem dobitnu kombinaciju, javljam.
Janko 23.7.2002.