Main Menu

Uskrs, sveza tema, sveze ideje....

Started by Zumbulica, March 10, 2015, 07:08:11 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Anelore:

https://www.youtube.com/watch?v=OMVrFQL9_U4

Cici, super info, danas idem do farbare po kanap i usku lepljivu traku  :clap:
Janko 23.7.2002.

cici

Moram da s mislim u sta da poredjam jaja za krep, planirala sam svega nekoliko komada i sad ne znam u sta da ih stavim.

cici

Upravo sam probala da ofarbam jedno jaje u krepu dok se kuva i nista se nije desilo, samo je jaje izbelelo a boje nigde.

Dacko

Ja ću opet dati svoj maksimum što se ukrašavanja jaja tiče - daću Borisu da ih ofarba u jarke boje po izboru, da im nalepi sličicu po želji ili da ih iscrta voštanim bojama i lakom za nokte. A ove ozbiljne ideje se trudim da mu ne pokazujem. :girl_haha:

Vila

Lani :bighug:
Mene zavalili s nekim poslom, a Ksenija kaže mama, samo ti radi, ja ću da farbam jaja :love32:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

bubi

ajde preporuka za mene laika koje boje su se pokazale ok?

Ira

Quote from: cici on April 08, 2015, 10:53:30 AM
Upravo sam probala da ofarbam jedno jaje u krepu dok se kuva i nista se nije desilo, samo je jaje izbelelo a boje nigde.
I ja sam ovo probala danas, i bas sam se razocarala  :girl_sad:
Mozda smo nesto pogresno uradile?

Kupih juce 90 bijelih jaja  :clap: i btw cijena jaja ovdje i kod vas ista.

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Lukina mama

Quote from: Lani on April 08, 2015, 09:44:45 AM
Ja uopšte nešto nemam snage da farbam jaja ove godine, uopšte nisam u prazničnom raspoloženju.  :(
Promuljaću dvadesetak jaja po krep papiru i dosta od mene.

i ja ovako...jos mi ova sa gumicama izgledaju najjednostavnije  :girl_haha: to je sa food coloring uradjeno jel?

90 jaja  :o bog te mazo iro, svaka ti cast  :good:
Luka ,09 April 2005

Unabebili

Materijal spreman....50 kom jaka takodje, vosak , biseri, kanap, farbe, varzilo, lukovina, cipka, dugmad, parice, perije, saten

akcija sutra popodne  :clap:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Dawn

Ja sam kupila krep papir, sveki će u lukovinu i neke boje, taman. Razmišljam da uzmem i prepeličja...

Unabebili

Na Kalencu danas samo sto nije bilo od noja jaje, ostalu perad su pokrili skroz  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

ja jos nisam stigla da odem po jaja, to cu sutra valjda.....  :think:

Ksenija  :love32:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Jaja nemam još uvek, verovatno ću i ja sutra i da dokupim još malo krep papira.
Bubi, ja ne umem da preporučujem boje, uvek nekako kupim različite a i ako budu dobre, onda po pravilu sledeće godine ne mogu da se setim kako su izgledale.  :lol:
Ksenija vrednica  :girl_in_love:

AnaK

Ja sam od prošle godine zadovoljna ovim:

I ovim:

Janko 23.7.2002.

Lani

Toga sigurno ima na pijaci kod mene, baš ću da pogledam.
E da, kupila sam jutros 2 drvena jaja deci i nekoliko obuci jaje za ona jaja koja puknu a biće ih.