Main Menu

zene od stila

Started by monochrome, March 24, 2015, 03:32:36 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

Quote from: AnaK on March 27, 2015, 11:32:09 AM
To jeste def drastičan zaokret, ali i ja mislim da Dior želi da se proširi na Rianinu publiku, koja do sada nije bila tržište.

ovo htedoh da kazem  :girl_haha: samo sam nevesto sklepala recenicu, hvala anak  :flower:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

A i meni je to velika promena sa Mac-a na Dior. Prosle godine je radila neku kolekciju za Mac :think:

Lani

Ali Rianina publika su tinejdžerke koje kupuju Rimmel, Maybelline, Covergirl, ne Dior.

Glitt, jeste, imala je jedan divan karmin koji sad ne mogu da prežalim što nisam kupila a tada mi je delovao suviše blesavo. :girl_sigh:

AnaK

Razumela i podržala, i to je to, kaže:

QuoteBy fronting the campaign, Rihanna is also making history since she's the first black woman to be a brand ambassador for Dior.

http://news.instyle.com/2015/03/16/christian-dior-rihanna-face-new-campaign-secret-garden/

QuoteThis announcement is a high point for the iconic fashion brand. Rihanna is the first and only black woman — yet — to be the face of Dior. This opens Dior up to a world of possibilities for spreading diversity across the brand.

http://hollywoodlife.com/2015/03/14/rihanna-dior-campaign-first-black-woman/
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: Lani on March 27, 2015, 11:39:06 AM
Ali Rianina publika su tinejdžerke koje kupuju Rimmel, Maybelline, Covergirl, ne Dior.

Glitt, jeste, imala je jedan divan karmin koji sad ne mogu da prežalim što nisam kupila a tada mi je delovao suviše blesavo. :girl_sigh:
senke su bile odlicne

I bas to Dior nije drugstore brend iako su im lakovi za nokte mahom proustivi sve ostalo nije :crazy:

AnaK

Garant ulaze u 'ekonomičniju' i 'mladalačkiju' liniju, videćete.
Janko 23.7.2002.

Glitter

diversity je ok ali izbor lica je :crazy:

Lani

Ajd videćemo...  :think: Ali svakako :respect: za konačno uključivanje i crnih žena u kampanje.

Glitter

Ako ne zakonu na kvalitetu onda je ovo ekonomicnije pravi potez

AnaK

Pun pogodak je izbor lica  :girl_haha: One koje su čule za Dior, ili ga koriste, sigurno neće da prestanu zbog Riane. Ali Rianina publika će, mahom sad tek čuti, pa deo njih postati nove mušterije.
Janko 23.7.2002.

vrana

meni je riana bas lepa :think:

a juce gledam u sefori neke karmine diorove, po 4 000 svaki, pa kadna vrbi rodi grozdje ce to da kupi neko od rianinih fanova
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

Ja sam nesto skepticna ipak. Kad malo bolje razmislim ovo je vise brak iz interesa, Rijana pozajmi lice i zaradi neku kintu Dior igra diversity kartu i ima prvi put crnu zenu u kampanji i to je to
Tesko mi je da poverujem da ce samo odjednom tinejdzerke poveti da koriste budzetski dior koji oni planiraju da naprave

Al videcemo

AnaK

Bojim se da američke rianine fanice imaju bolju platežnu mogućnost od moje  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Ala ste opleli po Rijani :rofl: a ona mozda samo ima vezu koja joj je sredila posao :lol: ili je platila da je uzmu :think: s obzirom kako je Nivea onomad otpustila u sred kampanje :lol:

AnaK

Trebalo bi da nađemo neki fin izveštaj o diorivim prihodima za 2014 pa da vidimo efekat za 2015. To bi bilo jedino merodavno  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.