Main Menu

Facebook i aplikacije

Started by stacka, May 19, 2009, 04:06:59 PM

Previous topic - Next topic

Deda

A je l'nije neko iz prethodnog zivota  :crazy: ?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

stacka

meni je palo na pamet isto sto i dedi
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Ma zabole me baš, da vam pravo kažem. Potpuno mi je bilo 'o bože, kakvi dokoni kreten(i)'  :rofl:
Janko 23.7.2002.

Glitter

vako...problem sa fecebook-om
meni na mom zidu izlaze samo price koje moji prijtelji zele da podele, tj koje oni okace na svoj zid, da bih videla neku posebnu vanrednu aktivnost ja moram da odem na profil te osobe pa onda vidim ko sta komentarisao isl, medjutim na zidu mojih prijatelja stalno izlaze sve moje aktivnosti i ono sto kacim na zid i fotke i statusi koje komentarisem...
Videh kod drugarice da je izleteo citav album sa neke proslave na kojoj sam bila, i to na zidu ne kao recent activity koji se vidi na mom profilu...
ako me ko razumeo  :crazy:
kako da namestim (tj gde da namestim) da ja to ljudima ne izlazi?

Xe

Ne znam, ali znam da meni stalno izlecu tvoje fotke iz raznih kaVana  :turpija:
Sto se mene tice, ne moras da zakljucavas  :turpija: :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

stacka

Ni ja ne znam kako to da se iskljuci. A btw pre neki dan sam kad je bila ona frka oko Acike kucala na google images ime i prezime i ladno mi stavlja kao prvu sliku sa fb koja bi trebala da bude dostupna samo mojim prijateljima :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

Quote from: Xe on February 01, 2011, 10:34:36 PM
Ne znam, ali znam da meni stalno izlecu tvoje fotke iz raznih kaVana  :turpija:
Sto se mene tice, ne moras da zakljucavas  :turpija: :girl_haha:
pa to ti pricam, ocekujem ovih dana nalet kompromitujucih fotki iz kaVane pa da ne gledaju bas siroke narodne mase :D

mene uopste ne izlaze vase fotke, tj fotke sa kojima vi interreagujete  :rofl:

Xe

Ja ne ostavljam dokaze u vidu fotografija  :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

linga

Ti mozes da podesis u svom nalogu sta tvoji prijatelji mogu da vide, a oni moraju sami da podese u svom nalogu isto...

Glitter

ma jasno je to meni, ali kako to da su svi vasi prijatelji to podesili, pa ja vama to ne vidim, a moji prijtelji to ostavili otvoreno pa vi vidite?
tu je kvaka 22  :lol:

Beatrix Kiddo

Quote from: Glitter on February 01, 2011, 09:55:34 PM
vako...problem sa fecebook-om
meni na mom zidu izlaze samo price koje moji prijtelji zele da podele, tj koje oni okace na svoj zid, da bih videla neku posebnu vanrednu aktivnost ja moram da odem na profil te osobe pa onda vidim ko sta komentarisao isl, medjutim na zidu mojih prijatelja stalno izlaze sve moje aktivnosti i ono sto kacim na zid i fotke i statusi koje komentarisem...
Videh kod drugarice da je izleteo citav album sa neke proslave na kojoj sam bila, i to na zidu ne kao recent activity koji se vidi na mom profilu...
ako me ko razumeo  :crazy:
kako da namestim (tj gde da namestim) da ja to ljudima ne izlazi?
Mislim da ima neko podesavanje u Privacy Settings/Customize settings/Things others share
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

AnaK

Quote from: linga on February 01, 2011, 11:03:22 PM
Ti mozes da podesis u svom nalogu sta tvoji prijatelji mogu da vide, a oni moraju sami da podese u svom nalogu isto...

Quote from: Glitter on February 01, 2011, 11:05:18 PM
ma jasno je to meni, ali kako to da su svi vasi prijatelji to podesili, pa ja vama to ne vidim, a moji prijtelji to ostavili otvoreno pa vi vidite?

Možda je ključ u ovome što linga kaže, možda si ti podesila da vidiš tek ponešto onoga što drugi postavljaju  :ces:
Janko 23.7.2002.

maripoza

Quote from: Glitter on February 01, 2011, 11:05:18 PM
Tu je kvaka. To oni moraju da podese, ne mozes ti.

Resenje za tebe bi bilo neko koje nama ostalima uopste ne bi odgovaralo jer je vrlo radikalno, pa necu da ti ga odajem. :girl_haha: (Ne bi se nista videlo cak ni kada se ode na tvoj profil.)
Old enough to know better, but too young to care.

Glitter

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Nanny Ogg

Gliti, mozes da se untag-ujes ( :lol:) sa slika, ili da podesis u settings da tvoje slike koje drugi kace ne mogu svi da vide (sama izaberes ko moze a ko ne). Mislim, ja tako  :turpija:

Ajte zene, ne dram'te