Main Menu

Facebook i aplikacije

Started by stacka, May 19, 2009, 04:06:59 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

Quote from: maxic on March 01, 2011, 01:51:39 AM
Jao i meni je Fb pobrljavio u feed-u mi izlaze postovi od prije 3-4 dana , neke uopste ne vidim. A sa tel sve ok. Ne znam sta bi moglo da bude.
Ako koristis verziju FB za telefon, to se stalno desava, ne mora da bude do FB-a. Ja u tim situacijama, kad me ne mrzi, odem na "full site".
Old enough to know better, but too young to care.

Margarita

pavle je isto trazio da mu otvorimo nalog, da se dopisuje sa drugarima iz odeljenja
jedno 3 dana nas je gnjavio, mi pristali, i on vise ne pominje :D
u stvari, igra neku igricu na mom profilu, pa hoce da nastavi na svom
ali se razocarao kad je shvatio da bi na svom profilu morao da pocne od pocetka :girl_haha:

Deda

Mene pitala Neda"Je l'imas ti taj fejsbuk ?"
Kad sam joj rekla da imam ona me pitala da li saljem drugarima pesme  :lol:
Ona je inace pocela da ukucava i sam atrazi-male sirene , lady gaga ili Andriji -igrice za decake....Trazili ste citanje gospodjo majko-dobili ste  :D
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Margarita

jao dedo :rofl:
a jel cita i latinicu :girl_haha:

Deda

Cita, ali se zah. za poneko slovo-pa ode do postera da proveri  :D
Razumemo se da to nije i dalje tecno citanje nego islovka u sebi  :crazy:

senka

una izbrisala sam ti stari profil iz prijatelja i tako se vidi ex prezime

moji imaju profile, ali retko idu, dešavalo se da mi se nešto ne dopadne što dobiju na zidu ili u porukama, pa sam rekla da ću im ukinuti skroz, al nikako to da uradim  :-[
imaju i neke od vas za prijatelje
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

stacka

Mene je Aleksa pre neki dan pitao "A sta ti to radis na Facebooku" a ja ovako :crazy: mislim, odakle bre on zna za FB  :lol:
Rekla mu da citam nesto, on se okrenuo i otisao :lol: :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

cici

Quote from: Deda on March 01, 2011, 10:27:27 AM
Mene pitala Neda"Je l'imas ti taj fejsbuk ?"
Kad sam joj rekla da imam ona me pitala da li saljem drugarima pesme  :lol:
Ona je inace pocela da ukucava i sam atrazi-male sirene , lady gaga ili Andriji -igrice za decake....Trazili ste citanje gospodjo majko-dobili ste  :D
Sad da nauči i latinicu :D

Deda

Quote from: cici on March 01, 2011, 07:07:00 PM
Sad da nauči i latinicu :D
Skoro je naucila  :lol:, to je vise interesuje zbog kompa i Winx knjiga. Ali i dalje ne cita tecno , ne znam da li ce ikad  :crazy:

cici

Tući te treba.Naravno da će se udati i neće znati tečno da čita :D

NenaS

:sissyfight: Aman Dedo, pusti je da bude dete još malo! Ima vremena, sve će da nauči...
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

janavi

stvarno bre dedo čovek bi pomislio da dete treba da ti pođe u I srednje, pa greota još ne zna da čita :sissyfight: :sissyfight: :sissyfight:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

cici

Neće, neće već je zakasnila :rofl:

Deda

Ne tucite me, nije nista nenormalno  ni preambiciozno sto hocu da joj bude lakse kad podje u skolu.
Druga stvar je sto to nju uopste ne interesuje za razliku od puno dece -njenih vrsnjaka cije su mame na Mansardi , i koja su znala vec pre godinu, godinu ipo da citaju.
Treca , sto ja nju ne maltretiram  sto pola sata dnevno i to ne svakog dana sednem sa njom da vezba.
Cetvrto , sto to nije za ovu temu nego za citanje pre skole ali ajde  :lol:
A i MissL i Elanor me podrzavaju , da znate  :-\

Xe

Dedo, nemoj da ja sad uletim da te bijem  :turpija:
Ona ima svoj sistem, svoje potrebe i zelje, sad, sto se u ovom trenutku ne poklapaju s tvojim ne znaci da nece kasnije, a ne znaci i da si u pravu  :ljut:
Neda je mudrica jedna mala koja je dobro procenila kad joj sta treba. Za neku decu vazna je motivacija - neko uci uz enciklopediju, a neko uz Sabor i Skandal. NE znaci da su ovi prvi pametniji, bolji i da ce biti srecniji u zivotu.
Moja sestricina pocela da cita kad je krenula u skolu, a slusala je Draganu Mirkovic  :crazy:
Sad je najbolji djak u celoj ekonomskoj skoli, prima stipendiju, a slusa hiphop (dobro, nismo se bas usrecili, ali sta je tu je).
njen brat naucio da cita sa tri godine, sa pet je vec znao dovoljno engleski da mu ne treba prevod...
Eno ga, nikako da zavrsi faking fakultet, samo ga gitara zanima. A svira onaj najgori trash metal s jos gorim nazivima i urlanjem kao svinje kad se kolju...
Imam jos takvih primera, ukljucujuci i sopstveni i primer moje sestre, koja u zivotu nije procitala pet knjiga, a uvek je imala bar duplo vecu platu od moje...
Odosmo s teme... Sestra mi nema FB nalog, ostali imaju  :lol:

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL