Main Menu

Facebook i aplikacije

Started by stacka, May 19, 2009, 04:06:59 PM

Previous topic - Next topic

dmi

Quote from: senka on March 08, 2011, 06:59:15 PM
moj najnoviji zahtev http://www.facebook.com/profile.php?id=100002184853241#!/profile.php?id=100002184853241

šta reći  :ces:
Quote from: senka on March 08, 2011, 09:00:30 PM
ma ja mislim da me neko z*jbava
baš ja 4. na spisku prijatelja da budem  :hm:

i ja mislim da je ovo klasicna zajebancija
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Glitter

meni je skoro poslala fr cura koja je navodno bivsa najbolja drugarica nove zene moga eksa... :lol: :lol: :lol: kakve relacije

dmi

Quote from: Glitter on March 08, 2011, 09:03:43 PM
meni je skoro poslala fr cura koja je navodno bivsa najbolja drugarica nove zene moga eksa... :lol: :lol: :lol: kakve relacije

ne vredi, procitla dva puta i nemam pojma sta oces :lol:

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

senka

i španski scenarista bi se zbunio  :rofl:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

osoba A, djakomo kazanova, moj bivsi muz
osoba B, miloska venera, nova zena Tamara
osoba C, lokalna krusevacka profuknjaca koja je bila najbolja drugarica Tamarina, a koja je skartirana kada je osoba A, djakomo kazanova procenio da osoba C nije vise dovoljno dobra za osobu B  :rofl:

e osoba C je meni poslala fr  :lol:
jel sad jasno  :crazy:

Xe

Quote from: Glitter on March 08, 2011, 09:03:43 PM
Svatila iz prve  :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

dmi

Quote from: Glitter on March 08, 2011, 09:11:28 PM
osoba A, djakomo kazanova, moj bivsi muz
osoba B, miloska venera, nova zena Tamara
osoba C, lokalna krusevacka profuknjaca koja je bila najbolja drugarica Tamarina, a koja je skartirana kada je osoba A, djakomo kazanova procenio da osoba C nije vise dovoljno dobra za osobu B  :rofl:

e osoba C je meni poslala fr  :lol:
jel sad jasno  :crazy:

idi u presun :lol:
a spansku sam procitala do kraja :rofl1:

Glitter

Ivy

Deda

Glitt, pa jesi li je prihvatila ?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

naravno da jesam  :turpija: ja sam zena dusevna, otvorenog srca i sirokog uma, prihvatam takve slucajeve  :rofl1:

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

rafa

Inace, zena mog devera sa kojom vec mesecima nemam nikakav odnos (jel citas dedo  :lol:) je skoro prihvatila kao prijatelje moje dve bivse vaspitacice sa kojima sam se vrlo ruzno rastala i koje su mi svasta napravile (sudjenja sa obe, i obe sam dobila). Te sam ja skinula sa svoje liste zenu mog devera jer stvarno nemam nerava da gledam ove dve, nit njihove slike ni sta rade, mnogo me nerviraju.
E onda je deverova zena popizdela, i kako ona barata  profilom svog muza odmah me je narednog dana skinula sa njegove liste prijatelja.  :lol:

strahota  :crazy:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

stacka

Jao Boze :rofl:
Kako vi uopste ispratite ko vas je skinuo, ja ne znam ni koliko ih imam na listi tacno, sanse nema da bih provalila... ili bih provalila posle x meseci :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.