Main Menu

Facebook i aplikacije

Started by stacka, May 19, 2009, 04:06:59 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

kako kako ? pa rafajela razmislja unapred...prostom dedukcijom je dosla do zakljucka da ako ona skine gospodju, da ce nju koliko sutradan skinuti gospodjin muz ili u ovom slucaju gospodja sa muzevljevog profila :rofl:

inace najveca mi je nebuloza da su muz i zena prijatelji na fejsu ...u stvari po mom poimanju samo jedan od to dvoje SME da ima profil :lol:

Mirka

Quote from: Glitter on March 08, 2011, 09:03:43 PM
meni je skoro poslala fr cura koja je navodno bivsa najbolja drugarica nove zene moga eksa... :lol: :lol: :lol: kakve relacije
:lol: :lol: :lol:
Shvatila relacije iz prve
Princip neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj iliti dvostruka negacija  :lol:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

AnaK

Quote from: Glitter on March 09, 2011, 10:07:08 AM
inace najveca mi je nebuloza da su muz i zena prijatelji na fejsu ...

:blink: :burko:

Inače, i ja sam shvatila iz prve bivšu trenutne  :diva:
Janko 23.7.2002.

Lani

inace najveca mi je nebuloza da su muz i zena prijatelji na fejsu ...u stvari po mom poimanju samo jedan od to dvoje SME da ima profil :lol:

Pa šta je trebalo, da odbijem mm friend request?  :D

stacka

A sto ti je to nebloza?  :think:
Ja sam mom i napravila nalog na FB  na pocetku, reko' kad pravim sebi ajd i njemu :rofl1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Deda

Mm 6 meseci mene nije prihvatio za prijatlja  :lol:, posle se pravdao da nije ni video :burko: .
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

NenaS

Mm nema profil na FB, a ako se ja pitam i neće skoro... :-X
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Nanny Ogg

A sta je tu tacno nebulozno?  :think:

NenoS,  :lol: 2 puta sam se vracala da vidim dal pise "mm" ili ime nekog od dece  :girl_haha:

Ajte zene, ne dram'te

NenaS

Quote from: Nanny Ogg on March 09, 2011, 04:29:41 PM
A sta je tu tacno nebulozno?  :think:

NenoS,  :lol: 2 puta sam se vracala da vidim dal pise "mm" ili ime nekog od dece  :girl_haha:

;) :lol:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

janavi

bm verovatno i ne zna šta je fb :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Glitter

iskreno to iz mog ugla vodi nekom udaljavanju (mislim znam kako izgleda kad se sa nekim bliskim prijateljima ode u tu virtualnu stvarnost), odaljavanje od nekih realnih osnova na kojima se veza/brak zasniva, privid da se vodi neka komunikacija a u stvari ni priblizno tome. Na stranu sto postoji gomila nacina da se izrodi neka vrsta ljubomore (bilo da joj je tu mesto ili ne)...skoro je jedan drug od drugara imao frku sa zenom jer su mu neke od prijateljica sa fb lajkovale fotke (e sad najlakse je reci ja nisam takva isl  :lol: ali svako od nas moze da bude takav i da to vodi nekim stvarimo kojima tu nije mesto).
Prosle godine je otvorena jedna grupa koju smo sredjivali ja i jedan drug i posle mesec dana smo ukapirali da provodimo vreme pricajuci o grupi, linkovima i glupostima, da se potpuno zanemarila neka realna osnova nase komunikacije itd....mislim ako me ko razumeo sta sam htela reci  :rofl:

Nanny Ogg

Ja sam te razumela
Al se nista ne slazem  :girl_haha:

Po toj logici glupo je da muz i zena: zajedno rade (jer ce onda pricati vise o poslu, a manje o drugim stvarima), imaju zajednicke hobije (ista analogija), , posecuju iste forume (citas li, AnaK  :lol:), ili dele bilo sta sto ih nije zblizilo in the first place  :crazy:
Milslim, mesta za ljubomoru ima uvek i svuda (ko 'oce da bude ljubomoran), okriviti fb za to mi je malo neozbiljno

Ajte zene, ne dram'te

Glitter

ma to stoji za ista radna mesta, samo sto je to prosto mozda i nuzno zlo, fejs  def nema tu dimenziju...
Skoro sam pricala sa jednim drugom, nas dvoje se mahom srecemo na chatu, na fejsu i onda u nekom momentu skapramo da bez obzira na tu svakodnevnu kominikaciju nismo seli i popili kafu puna 2 meseca, a osecaj je drugaciji )ono svakodnevna komunikacija isl)
Doziveh tu neprirodnost odnosa preko fejsa na sopstvenoj kozi i smatram da je potpuno bespotrebno jos i taj nacin komunikacije...
i slazem se da ko hoce da bude ljubomoran prosto ce i biti ali ovako nesto prosto daje mnogo vise prostora da do toga i dodje  :innocent:

Unabebili

:burko:

tesko ces ti  meni sastaviti u bilo kom braku duze od par godinica sa ovim ultimativnim rečcama:  SME i tako to  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

nisam rekla da ja ovim ogranicavam zenu  :lol: :lol: :lol:
naprotiv  :rofl: