Main Menu

Facebook i aplikacije

Started by stacka, May 19, 2009, 04:06:59 PM

Previous topic - Next topic

Xe

MM i ja nismo prijatelji na FB  :turpija:
Mada imamo neke zajednicke prijatelje, ali nas ne drukaju  :lol:
Znam uglavnom sta radi na FB jer sedimo u istoj prostoriji, pa bacim pogled (bez naocara, da ne narusavam privatnost)  :turpija:
Nemamo slika koje bismo voleli da podelimo s ostalima (nismo dugo putovali, dece nemamo, Milicine slike ne zelim da kacim bez znanja njene majke, sa Flokijem smo dosadili i bogu i svetu, a juguar nije vozilo za hvalospeve po Fejsu).
Ne pevam na mikrofon, ne slikam se u vonderbra kao ona snajka sa prethodne strane  :lol:  ne polivamo se pivom kad izadjemo... dovoljno razloga da ja na FB boravim retko (uglavnom da pogledam slicke), a MM ga koristi za kacenje svojih fotografija, plasiranje sopstvenih mudrih misli i chat (ovo poslednje sve redje)

Meni FB od pocetka nije legao, a sad vec znam da i nece nikad, pa ga koristim kao nuzno zlo.
Zato kad zaredjam da vam lajkujem slike  :girl_in_love: da znate zasto.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

OK, ja kapiram da verovatno neke parove može da udalji to ako po ceo dan vise na fb i sličnim mestima, zanemaruju pravu komunikaciju nauštrb virtuelne itd. ali to je više do njih nego do fb. Mm i ja kad smo otvorili naloge bilo nam je zanimljivo par dana, sad odemo na fb jednom mesečno. Apropo ljubomore, dovoljno sam sigurna u sebe da me ne ugrožavaju neke tamo dvodimenzionalne "prijateljice". A brat bratu, mm drugarice iz osnovne škole sve neke u kupaćim kostimima i sl.  :lol: pa gde bi mi bio kraj da krenem sad tu nešto da se tripujem. Ko mi je kriv što ja sve neke smerne slike u profil stavljam.  ;D
Dakle, nije do fejsa nego do nas. :innocent:

stacka

I, sta dodati posle Nanny i Lani? :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

jesam vam rekla da je osoba A zabranio osobi B da ima profil na fb  :lol: :lol: :lol:
i osoba B je jasno iz silne ljubavi prema osobi A profil i ugasila  :rofl1:

Lukina mama

e svasta, samo da dodam glitti da sam te iz prve razumela, a za ovo zabranjivanje  :crazy:

mojoj kumi muz zabranio da ima profil na fb, imala ali ga je ukinula  :hm: i da hoce da mi zabrani, ne bi mogao....mislim moj muz. :turpija:
Luka ,09 April 2005

senka

ja sam doživela strahovit ljubomorni ispad mm zbog FB
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

ma moj ex nije ni znao da imam profil i to dobre dve godine, kad je skapirao da ga imam, dizao je frku, pa trazio da ga ugasim i tako  :turpija:
iz drugog puta je uspeo  :lol:

maxic

Svasta.

Mi oboje zvrijimo na FB. Nedavno sam ga obrisala sa lista prijatelja, da bi provjerio da li neko moze da vidi kad ga skine s liste prijatelja. Onda smo se opet sprijateljili.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Lani

:lol:

Kako bre dve godine nije znao da si na fb?  :crazy:

Nanny Ogg

Quote from: maxic on March 09, 2011, 09:55:35 PM
Svasta.

Mi oboje zvrijimo na FB. Nedavno sam ga obrisala sa lista prijatelja, da bi provjerio da li neko moze da vidi kad ga skine s liste prijatelja. Onda smo se opet sprijateljili.

i mi isto  :girl_haha:

al nisi morala da ga brises, vidi se to u podesavanjima  ;) ima neki kao preview, nesto

Ajte zene, ne dram'te

Glitter

prvih godinu dana nije ni znao da to postoji  :crazy: a posle toga kad je saznao nije me ni pitao da li ga imam, a ja net nisam uvodila kod kuce, radila sam u hotelu, a komp kod kuce nisam ni palila...posle dve godine ja pomenula u razgovoru da sam to i to videla na fejsu, a on ono  :o
:rofl1:

digao frku kako ja tamo okupljam sve svoje bivse obozavatelje  :crazy: i tako u tom stilu...naravno da je insistirao da ugasim nalog...no kao sto rekoh uspelo mu je iz drugog pokusaja...
E da i skoro je rekao da je jos jedan od razloga za razvod bio moj nalog na fejsu  :lol: :lol: :lol:

Lani

Quote from: Glitter on March 09, 2011, 10:01:49 PM
E da i skoro je rekao da je jos jedan od razloga za razvod bio moj nalog na fejsu  :lol: :lol: :lol:

:hm:

:bighug:

rafa

Quote from: maxic on March 09, 2011, 09:55:35 PM
Svasta.

pa jel moze? stvarno me zanima.  :-[ :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Unabebili

rafo, nisi izvestila kako je prosla ona fenomenalna prepiska sa zenom onog tvog frika?  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

:rofl:

Pa može valjda da se vidi na spisku prijatelja ako nekog nema više. Sad ga vidiš sad ga ne vidiš.  :lol: