Main Menu

Facebook i aplikacije

Started by stacka, May 19, 2009, 04:06:59 PM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

Quote from: rafa on March 09, 2011, 10:09:22 PM
pa jel moze? stvarno me zanima.  :-[ :lol:

pa moze da se vidi da imas jednog prijatelja manje  :lol: tipa, imala si 155, sad imas 154..ako napamet znas svih 155, lako vidis ko nedostaje  :innocent:

Ajte zene, ne dram'te

Lani

rafa

pa to znam da moze  :rofl:
ali ja ne znam napamet koga sve imam niti primetim ko fali, jedino slucajno.  :innocent:
mislila sam da mozda ima neka metoda, neko obavestenje kad nekog izbacujes ili te izbacuje.

una, nije mi ni odgovorila  :-\ :crycry: :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

rafa

i videla sam da mi je obrisala friend request, nisam joj vise na cekanju
ne znam da li da posaljem ponovo  :rofl: :rofl1:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

Cimni je ti ponovo za svaki slučaj.  :rofl:

Nanny Ogg

Quote from: rafa on March 09, 2011, 10:25:40 PM
mislila sam da mozda ima neka metoda, neko obavestenje kad nekog izbacujes ili te izbacuje.

e to nema  :innocent: stavise, mislim da je to protivno fb politici  ;)

Ajte zene, ne dram'te

dmi

Quote from: Glitter on March 09, 2011, 10:07:08 AM
kako kako ? pa rafajela razmislja unapred...prostom dedukcijom je dosla do zakljucka da ako ona skine gospodju, da ce nju koliko sutradan skinuti gospodjin muz ili u ovom slucaju gospodja sa muzevljevog profila :rofl:

inace najveca mi je nebuloza da su muz i zena prijatelji na fejsu ...u stvari po mom poimanju samo jedan od to dvoje SME da ima profil :lol:

jel da idem sad da skinem mm sa liste prijatelja? :lol: koliko se bavi fejso veroatno ne bi ni primetio :rofl1:

Quote from: Glitter on March 09, 2011, 06:40:41 PM
jesam vam rekla da je osoba A zabranio osobi B da ima profil na fb  :lol: :lol: :lol:
i osoba B je jasno iz silne ljubavi prema osobi A profil i ugasila  :rofl1:

:rofl:

Quote from: Nanny Ogg on March 09, 2011, 10:16:08 PM
pa moze da se vidi da imas jednog prijatelja manje  :lol: tipa, imala si 155, sad imas 154..ako napamet znas svih 155, lako vidis ko nedostaje  :innocent:
pa dobro bre, dal si normalna  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Quote from: Lani on March 09, 2011, 10:28:05 PM
Cimni je ti ponovo za svaki slučaj.  :rofl:

:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Nanny Ogg

Detaljna sam, tim se dicim  :diva:   :lol:

Ajte zene, ne dram'te

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Unabebili

Quote from: rafa on March 09, 2011, 10:26:27 PM
i videla sam da mi je obrisala friend request, nisam joj vise na cekanju
ne znam da li da posaljem ponovo  :rofl: :rofl1:

:o :o :o jos nisi poslala drugi put?  :rofl:

pobogu, od onakve se ne odustaje lako  :rofl1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Deda

Mm je imao nameru posle one N prepiske na FB da joj otvori profil :krsti:
Svasta sam mu rekla  :sissyfight: , izmedju ostalog da cu da ga prijavim  :crazy:. Odustao je  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Beatrix Kiddo

Quote from: Glitter on March 09, 2011, 10:01:49 PM

E da i skoro je rekao da je jos jedan od razloga za razvod bio moj nalog na fejsu  :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
Jadnicak, dobro je prezivio  :lol:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Glitter

NikkiL

Quote from: Glitter on March 09, 2011, 04:40:45 PM
iskreno to iz mog ugla vodi nekom udaljavanju (mislim znam kako izgleda kad se sa nekim bliskim prijateljima ode u tu virtualnu stvarnost), odaljavanje od nekih realnih osnova na kojima se veza/brak zasniva, privid da se vodi neka komunikacija a u stvari ni priblizno tome. Na stranu sto postoji gomila nacina da se izrodi neka vrsta ljubomore (bilo da joj je tu mesto ili ne)...skoro je jedan drug od drugara imao frku sa zenom jer su mu neke od prijateljica sa fb lajkovale fotke (e sad najlakse je reci ja nisam takva isl  :lol: ali svako od nas moze da bude takav i da to vodi nekim stvarimo kojima tu nije mesto).

Nema tu virtuelna i ova ona stvarnost, dokle god imas normalne odnose sa ljudima i ne ogranicavas kontakte samo na offline sve je to samo jos jedan nacin komunikacije... :innocent: Meni je ovo kao da kazes - ne treba pricati telefonom jer to vodi udaljavanju ljudi ne vidjaju se licno.. U danasnje vreme kad su svi zauzeti, putuju i zive na raznim stranama sveta net (i FB) je lep nacin da budes u kontaktu sa ljudima, da ne kazem da nekada odnosi i komunikacija koja se odvija preko neta moze da bude otvorenija i intimnija nego uzivo...i da se na taj nacin dugorocno izgrade prijateljstva do kojih ne bi doslo inace (uostalom samo gledaj forume...)

Sto se MM i mene tice, mi smo se preko chata i upoznali...i nije nas to udaljilo... ;) A na fejsu smo oboje stalno,shareujemo se,lajkujemo se komentarisemo i sve po redu...oboje smo od ljubomore operisani ne znam da li mi je palo na pamet ikad da mu gledam slike i ko ga je lajkovao...Jos ako mu neka zgodna drugarica prokomentarise sliku on mi se i sam pohvali  :girl_haha:
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama