Main Menu

Facebook i aplikacije

Started by stacka, May 19, 2009, 04:06:59 PM

Previous topic - Next topic

Mirka

Što mrzim preporuke za prijatelje (ili kako se to već zove)  :sissyfight:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

dmi

ovo ima posredno veze sa fejsom ne moze vise da se loguje uopste
mm je neko hakovao nalog na yahoo (i meni se desilo nedavno ali sam ja odmah provalila, izmenjala sifru, pobrisala kontakte i zavrsila posao - ionako vec godinama ne koristim tu adresu) ali njegov nismo uspeli da spasemo uopste

tako da oni koji koriste yahoo neka obrate paznju ako se nesto neobicno dogadja
inace i na fejsu mu je neko promenio pass (kaze nocas u 3.33 kad je on bio na poslu, znaci nije to odradio) tako da smo suspendovali nalog, i pokusavamo ga preko help desk-a vratimo u funkciju.
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Janko 23.7.2002.

Unabebili

Stvarno mi ta vrsta idiotizma nikad biti jasna nece  :wall:

Meni se to desilo dva puta i tad je neko usao i pobrisao mi vise od pola prijatelja, ali nije menja sifru.
Budalastina  :shout:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Elanor

ja sam pre neki dan pozatvarala 3 facebook naloga - ne nasa; od toga je jedan bio poprilicno aktivan, s masom prihvacenih prijateljstava, lajkova i poruka. guska koristila nase email adrese da sebi otvori nalog :crazy: (ono drugo dvoje je valjda pogresilo)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

NenaS

:o J'b'te, gde ja živim, nisam imala pojma o ovome...A vidim svako malo mi se pojavljaju neki prijatelji za koje ZNAM da ih nisam ja prihvatila :wall:.. E pa krećem u "čistku", a ako nekog od vas izbrišem greškom, vičite...
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

jel

jel vi vidite sve fotke sa zojinog rodjisa koje sam okacila na FB
neki se zale da ne vide, izmedju njih i mm, a njega stvarno nisam blokirala  :lol:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Beatrix Kiddo

Ja sam maloprije gledala  :)
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

jel

uopste i nije jasno, neki vide, neki ne vide  :ces:
pokusala svasta, proverila da je samo za friends, share-ovala i opet neki vide samo 3 iste slike??

tnx Bea  :kiss1:

stacka

Taj tvoj album je zaista cudan. Ja sam neznamkako uspela u jednom momentu da odgledam slicice i tad sam ih i iskomentarisala. Onda mi je stigao notification da su jos neki ljudi komentarisali, kad kliknem na to da me odvede na slike nece, vide se samo pomenute tri :think:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

mene na zid izlaze te fotke, kliknem next i ono mi otvori samo one tri

jel

ah :( a photobucket me tek zeza, sto god dok ih uploaduje... eto, neko me tera da odustanem...

cici

Jeste nešto čudno, prvo je izašla jedna pa posle tri i sve su pod istim naslovom u albumu ali ne mogu da se vide odjednom.

AnaK

Od juče su počele da mi stižu notifikacije mejlom kad neko prokomentariše nešto što sam ja komentarisala. Proverila sam podešavanja, i dalje mi je to uredno odštiklirano. Ima li rešenja?
Janko 23.7.2002.

janavi

a da štikliraš, pa odštikliraš? (k'o iz onog vica :lol:)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it