Main Menu

Facebook i aplikacije

Started by stacka, May 19, 2009, 04:06:59 PM

Previous topic - Next topic

Beatrix Kiddo

Nisam ga ozbiljno shvatila, samo sam ga ozbiljno komentarisala  :)

Nekoliko ovakvih tekstova sam procitala i, kako i sama kazes, za mnoge stvari su u pravu. Nasmijem se i ja tome, pa nekad i sebe i neke drage ljude prepoznam u opisima.
Meni je samo zasmetalo sto autori sebe stavljaju mnogo visoko...
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

MissL

Zanimljiva mi je ova borba fejsa i gugla, na gugl+ mozes da prebacis automatski sve fotke sa fejsa i koliko sam shvatila Picasa postaje GooglePictures, a fejs bi trebalo da je vec sa Skajpom uveo mogucnost video chata, bas me zanima ko ce da 'pobedi'
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

ma skajp je pukao, gtalk ima mnogo kvalitetniju i video i audio vezu

Xe

Preterano, s namerom da zasmeje. Kao i svi ekstremi, nekome se dopada, nekome ne, ali je skrenuo paznju.
Nisam se zadrzala na blogu jer sad nemam vremena, ali bih volela da vidim neki afirmativni tekst, jer je to mnogo teze napisati. Mnoooogo teze.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

janavi

picassa su valjda oduvek bile google-ove slike
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

janavi

ko igra igrice
http://apps.facebook.com/chickenlines/

pravio jedan zajednički poznanik mene i emge (tako shvatih, on me pitao da isprobam i javim bagove ako ima, al ja nisam nikad igrala ništa na fejsu, i ne bih ni da počinjem pod stare dane :lol:)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Elanor

ja dobila pozivnicu za google+. provericu najverovatnije posle odmora.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

janavi

ako neko hoće pozivnicu, vičite :D treba gmail nalog

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

janavi

daj mail, mo'š na pp kako očeš

cici

Stalno mi se vraćaju obrisane poruke na fb.Kako da ih trajno eliminišem?

MissL

Nema trajno koliko ja znam, samo arhivira
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Ako se radi o privatnim porukama, može da se ode na konverzaciju, pa Actions, pa Delete messages, pa se ili izaberu (štikliraju) određene, ili se obrišu sve. (Delete selected/ Delete all)
Janko 23.7.2002.

cici

Aaaaaaaa ok, ja sam brisala pojedinačno.Hvala :flower:

maxic

E i meni danas pokazuje da imam novu poruku citav dan, a nemam, imala sam je samo jutros.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07