Main Menu

Facebook i aplikacije

Started by stacka, May 19, 2009, 04:06:59 PM

Previous topic - Next topic

NenaS

Quote from: janavi on July 13, 2011, 09:14:21 AM
ko igra igrice
http://apps.facebook.com/chickenlines/

pravio jedan zajednički poznanik mene i emge (tako shvatih, on me pitao da isprobam i javim bagove ako ima, al ja nisam nikad igrala ništa na fejsu, i ne bih ni da počinjem pod stare dane :lol:)

Slatka igrica, onako za razmrdavanje vijuga... Ništa se sadiš, ne okopavaš, i ništa ne mekeće, bleji i muče... Meni se dopala. A šta su ti bagovi pojma nemam... :-[
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

janavi

Quote from: NenaS on July 19, 2011, 10:56:54 PM
A šta su ti bagovi pojma nemam... :-[
kad nešto ne radi kako treba

xe? sam potrefila mail?
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lukina mama

jano, ja poceh ove pilice da igram i navukoh se  :-[
Luka ,09 April 2005

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

Quote from: Lukina mama on July 26, 2011, 06:29:35 PM
jano, ja poceh ove pilice da igram i navukoh se  :-[
ja odolevam silnim pozivima :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lukina mama

Quote from: AnaK on July 26, 2011, 06:31:20 PM
Znači, dobri  :ok:  :rofl:

more zarazno......volim sto mozes da igras i duze, jer kad me ljudi zovu na telefon, ne moram da brinem nego nastavim kad zavrsim  razgovor :D

probaj jano :zlocka:
Luka ,09 April 2005

Beatrix Kiddo

Quote from: janavi on July 26, 2011, 06:35:31 PM
ja odolevam silnim pozivima :rofl:
I ja, bas sam prestala da igram na fb...
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

maxic

Pitanje ... Rijesih konacno da napravim grupe na fb, e sad mene interesuje kad ja postiram fotke status, bilo sta da li onda odlucujem ko sta moze da vidi, ili sam vec to odlucila kad napravim grupu.

Nemam neki poseban razlog za grupe, sve sto postiram nije nista tajano, ali ipak ne bi bilo lose da to obavim.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

maripoza

Kad pravis foto albume, obelezis za svaki ili koje grupe mogu, ili koje grupe ne mogu da ga vide (u zavisnosti od toga kojih imas manje, da se ne smaras previse :lol:).

Kad postavljas status, imas dve varijante: da svaki put pre postiranja obelezis na isti nacin kao za foto albume (ili ko moze, ili ko ne moze) - imas mali katanac ispod statusa, a druga varijanta je da u generalnim podesavanjima namestis tako da neke grupe mogu, odnosno ne mogu da vide tvoje postove na zidu.

Sve ovo moze i sa pojedinacnim prijateljima, ali ako bi ovo da podesavas za vise ljudi, lakse je da ih stavis u grupe i postedis se kuckanja pojedinacnih imena.
Old enough to know better, but too young to care.

maxic

Ma imam puno nekih bivsih komsija, poznanika, salju mi FR, glupo mi da ih ne prihvatim, a opet ne mislim da ih zanima da vide po 3 slike mojih klinaca dnevno.  Moracu grupe...
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

maripoza

Ma sta se pravdas. :lol: Ako se ne snadjes kako se sta podesava, pitaj. :)
Old enough to know better, but too young to care.

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lukina mama

Luka ,09 April 2005

Flyingman-Junior

Ahh, prevarile ste me da probam pilice. Ja iz treceg puta napravio 1015 poena, kako se kotiram, jel to lose?