Main Menu

Facebook i aplikacije

Started by stacka, May 19, 2009, 04:06:59 PM

Previous topic - Next topic

Lukina mama

Quote from: Flyingman-Junior on August 12, 2011, 05:54:25 PM
Ahh, prevarile ste me da probam pilice. Ja iz treceg puta napravio 1015 poena, kako se kotiram, jel to lose?

to je prilicno dobro.

ja nisam u pocetku provalila da imas nekih 2000 poena, pa se zezala vise...sad idem sa muzevljevog fb naloga da igram  :-[
Luka ,09 April 2005

Glitter

od pre par dana status bar na fejsu mi izgleda ovako

dakle nema ono za postavljanje linka, a kad u ovaj status bar prekopiram link, kopira ga bez preview-a, thumba whatever...

jel ovo problem ili jok?

stacka

Ma opet su nesto menjali, meni je isto tako od vikenda cini mi se :hm:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

janavi

kad pejstuješ link, sačekaš malo, i pojavi se preview, tako makar kod mene u FF
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

rafa

sve mi se raspalo i razvodnjilo na fb-u, svi profili, tekst se ne vidi ceo, onako isecen udesno, ma uzas  :blink:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Deda

Ovo je mozda glupo pitanje ali zasto mi se sva chatovanja prebace u poruke i botnije kako da izbrisem , nigde ne vidim delate  :girl_sad:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

actions, delete messages, pa ti onda ponudi select all i udreš ga tu

maxic

Ajd ja opet o listama.
Elem konacno napravih jednu lisu. Onih koji ne zelim da vide sve sto postiram.  I sad postirah fotke, nigdje nisam nasla kako da odlucim ko moze da ih vidi.
Kako to da uradim? Postiram fotke iz Iphoto aplikacije za FB.
Ili moram da napravim grupu onih koje hocu da vide sto postiram?
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

janavi

to je valjda u definiciji grupe, ako se ne varam, kad definišeš grupu, namestiš šta sve mogu da vide/ne vide
mislim da nema veze odakle postavljaš slike
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

maxic

Aha... idem da probam, ali ne vidjeh ta pitanja, samo sam selektovala koga hocu u grupu, ime grupe i "create list" . Mislim da nisam to nigdje vidjela.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

janavi

ja sam tako napravila grupu koja može da vidi da sam online na chatu, svi ostali ne mogu :D

maxic

E a ja sam pokusala precicom, da napravim one koji necu da vide, ali izgleda ne moze.
Mora obrnuto i onda customize privacy settings....  Dakle sad opet da klikcem
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

dmi

zasto mi sad svi vide zid?
slucajno odoh da vidim kako mi izgleda public profil i umal ne padoh u nesvest
kako da sakrijem zid? mislim kako da ga blokiram da smao prijatelji vide? ne mogu da nadjem
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Janko 23.7.2002.