Main Menu

Facebook i aplikacije

Started by stacka, May 19, 2009, 04:06:59 PM

Previous topic - Next topic

Oli

Quote from: Danchy on December 26, 2009, 07:33:21 PM
ZeMske, ako otvarate poklone samo zbog parica (i kod mene je takav slucaj), ima fora da se otvori masu za kratko vrijeme. Otkrih to juce: prvo prodajte sve poklone iz giftboksa, neka bude prazan. Otvorite jelku i brzo klikcite na neki od poklona. Ako ste "brzopotezne", mozete da klikcete i na vise razlicitih. Tako za cas mozete da otvorite 30 kom koliko staje u giftbox. Kada napunite, samo idite na sell all ;)
Bravo!  :good:

Danchy

Quote from: liknik on December 26, 2009, 10:42:31 PM
Stranci-komsije, nema sanse...ja volim da sam u sigurnom komsiluku.  :kiss1:

Ja sam napravila posebnu grupu, gdje smjestam sve prijatelje za igrice. Oni imaju ogranicen pristup-ne mogu da mi gledaju fotografije, osim one iz igrice. To sam napravila jos dok sam igrala restoran...

cici

Quote from: liknik on December 26, 2009, 10:42:31 PM
Ma nije problem aktivnost komsija, imam gdkje pokupiti poklone, nego mi smor...sporo mi je to. Kad bi postojala neka opcija npr: Pokupi sve sto je Oli danas izbacila.      :rofl1:

Stranci-komsije, nema sanse...ja volim da sam u sigurnom komsiluku.  :kiss1:
:lol:
Quote from: Danchy on December 26, 2009, 11:28:25 PM
Ja sam napravila posebnu grupu, gdje smjestam sve prijatelje za igrice. Oni imaju ogranicen pristup-ne mogu da mi gledaju fotografije, osim one iz igrice. To sam napravila jos dok sam igrala restoran...
Nisam uspela ovo da uradima, nikakvo iznenadjenje od mene  :rofl:

Dusica

A kako ja da dobijem/kupim jos jedan kokosinjac? Kad odem  na market pise mi limit 1 i ne mogu da uzmem jos jedan

cici

Bila neka rupa u igrici ali izgleda da više ne može.

Danchy

Quote from: cici on December 27, 2009, 10:08:13 AM
:lol:Nisam uspela ovo da uradima, nikakvo iznenadjenje od mene  :rofl:

Idi na FRIENDS>ALL FRIENDS
Tu sad u vrhu imas opciju CREATE NEW LIST. Selektuj osobe koje zelis da ubacis u grupu sa ogranicenim pristupom. Kada zavrsis, idi na SETTINGS (u vrhu strane, desno) i idi na PRIVACY SETTINGS. Idi na PROFILE INFORMATION
Kad tu udjes mozes za sva polja posebno da podesis da grupa koju si napravila nema pristup. Npr, otvori PHOTO ALBUMS> EDIT SETTINGS. U "Who can see this"drop down meniju kao poslednju opciju imas Customize. Izaberi to i kad se otvori novi prozor, kao poslednju opciju imas Except these people. Tu samo unesi ime grupe koju si napravila.

Kad to jednom podesis, nema potrebe da vise ista diras. Prilikom dodavanja novih prijatelja uvijek ces imati opciju da ih automatski ubacis u grupu koju si napravila, a ako zaboravis to da strikiras kad trazis zahtjev za prijatelje, nije problem. Moze da se ubaci i naknadno...

cici

Danchy

cici

A chat :rofl: ima ih mnogo dosadnih, samo ignorišem :D

Danchy

Meni je chat uvijek na offline  ;D

cici

Meni nije, imam neke ljude koje imam samo tamo, paaaaaaaa... :rofl: Videću koliko će biti uporan, uvek mogu da ga obrišem :lol:

gasha

kako se zaradjuju one papirne parice, uopste mi to nije jasno :ces:
i kakve veze imaju oni novcici sto izlaze iz zemlje
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

stacka

Gasho, papirne samo kad prelazis sa nivoa na nivo :crycry:
One sto izlaze iz zemlje su ti coins, samo te "caste" s vremena na vreme, nista vise.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

gasha

Quote from: stacka on January 03, 2010, 08:52:04 PM
Gasho, papirne samo kad prelazis sa nivoa na nivo :crycry:
One sto izlaze iz zemlje su ti coins, samo te "caste" s vremena na vreme, nista vise.
e , stvarno  :crycry:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

stacka

Da li postoji nacin da se benzin salje ili se lovi po wallu kao i pokloni na jelci?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.