Main Menu

Facebook i aplikacije

Started by stacka, May 19, 2009, 04:06:59 PM

Previous topic - Next topic

Oli

Ne mogu vise  :lol:
8 nivo-Space man 129.180 !
Dosta za veceras  :rofl:

Lani

Quote from: liknik on January 05, 2010, 07:17:10 PM
Lani, poljoprivreda je isplativija.   ;)

Ma mm me nagovorio, oni svi u kancelariji imaju otvorene kafiće.  :crazy:

gasha

Quote from: Lani on January 06, 2010, 08:03:44 AM
Ma mm me nagovorio, oni svi u kancelariji imaju otvorene kafiće.  :crazy:

:lol: :lol:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

zelena

Ja sam nekad davno bila navucena i na biotronic. Juce sam malo obnavljala, mada sam podbacila mLogo igrajuci farmville. najvece dostignuce mi je nesto oko 130.000. Juce sam malo probala i izgleda da cu nastaviti i danas.  :shout:
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

Dusica

Jao kao i Liknik, igrala Biotronic danima, naveci rezultat nesto preko 300.000 ali sad samo kopam i djubrim, nemam zivce za to vise :)

gold fish

Quote from: Oli on January 06, 2010, 01:27:01 AM
Ne mogu vise  :lol:
8 nivo-Space man 129.180 !
Dosta za veceras  :rofl:

Rasprsila si moje sumnje  :clapping:...Povlacim rec..

A da li je neko probao trivija kvizice na http://apps.facebook.com/know-it-all-trivia/?aid=1&target=home

kalimero

jao i ja ko i dušica..... davila se sa biotronicom odavno....sad frtilizujem, majku mu :wall:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Sad sam probala nije mi nešto interesantno.

Ira

Kakve su vam ono boje u statusima?

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Saska

Ivy

hehehehhe:) to je pp koji kruzi FB-om:)

Malo zabave... samo napišite boju grudnjaka u svoj status. Samo boju, ništa više. I prosledite ovu poruku SAMO devojkama, ni slučajno muškim osobama... Biće zanimljivo videti hoće li se ovo proširiti. I bit će zabavno videti koliko će trebati pre nego što se momci počnu pitati zašto sve cure imaju napisane boje u statusu... Hahaha :)

ja nisam mogla da odgovorim konkretno bojom...jer ga po kuci ne nosim  :crazy: 

Ira

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Dusica

Molim za sledeca obavestenja
- kakve ono stale podizete na koje ja treba da kliknem?
- kako neko ima 7 kokosinjaca a ja samo jedan?
- da li se zlatna jaja dobijaju samo ako su kokoske u kokosinjcu ili mogu i van?

Hvala :D

stacka

1. Skladiste.
Regularno ima mesta za 2 stvari, ova upgradeovana cini mi se za 7 (mozda i 14)
2. Postoji neka caka sa povecanjem broja kokosinjaca ali rekose da ce banovati sve na koje naidju pa sam ja ipak odustala od ideje :nokti2:
3. Zlatna jaja samo u kokosinjcu.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Danchy

Zakrpili su jutros rupu koja je dozvoljavala da se postavi vise kokosinjaca (ono sto je islo u kombinaciji sa prosirenjem skladista)...
Vezano za banovanje, mislim da ne bi smjeli direktno da banuju. Ima preko 30 miliona korisnika FV aplikacije (vjerovali ili ne) i nema sanse da ce se baviti provjeravanjem, a i da dodje do toga prvo bi poslali upozorenje da se izbrise visak kokosinjaca.