Main Menu

Facebook i aplikacije

Started by stacka, May 19, 2009, 04:06:59 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

zovu te na nekim tamo temama   :D

Finalina

pa ako si vec domaca na njima znas sta treba :lol:

maripoza

Kako da onom hebenom fejsbuku blokiram da mi se salju bilo kakvi pozivi?
Jedino sto sam nasla jeste blokiranje pojedinih prijatelja, da ne mogu da mi salju pozive za aplikacije. Ali, tu mora da se dodaje jedno po jedno ime i da se kuca rucno.  :crazy:

Ima li neka varijanta da blokiram odredjene ljude da ne mogu da mi salju ama bas nikakve pozive? Prosto mi je neverovatno da su neki toliko dokoni da u tome preteruju i salju po nekoliko gluposti dnevno.

Nemam nista protiv interesantnih poziva za neka desavanja i grupe za koje bi neko pomislio da me mozda interesuju (ili za koje cak i zna da me interesuju), ali mi nije jasno zasto neko ima poriv da sve u sta se uclani salje svima sa svoje liste prijatelja, svakodnevno, nebrojivo, predosadno. Ionako vidim u news ko se gde uclanio.

Pomagajte sa uputstvima za blokadu!  :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

cici

maripoza

Sta mi vredi, opet necu biti u milosti Milana Tarota. :lol:

cici

Ivy

Pozo mislim da to ne moze  ...sem da obrises/blokiras prijatelja  :turpija:...ili ga zamolis da ti ne salje gluposti  :turpija: jedna "grupna" porucica  :rofl:

cici

Sad kad počnem da joj šaljem :lol:

Glitter

imas varijantu kad ti npr ja posaljem neku aplikaciju ili poziv za grupu (a inace to i ne saljem) da ti pored ignore dugmeta u requests stoji i nesto tipa Ignore All Invites From This Friend

maripoza

Vid stvarno. :lol:
Hvala Glit, uopste to nisam videla.  :flower:
Sad ih vec sve pobrisala, ali od sad ih cekam na gotovs. :osbatine:   :lol:

Cici, ne bojim se ja vas, vi i ako posaljete, to ne moze biti sasvim beskorisno.  :girl_haha:

Glitter

maripoza

Glitiiiiii, povlacim rec  :lol:, nemam to pored poziva za grupe i razne stranice.  :crycry:

Glitter

izgleda ne moze za grupe samo za aplikacije

cici

maripoza

Quote from: cici on March 12, 2010, 10:31:20 PM
Oš da vidiš :D

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.