Main Menu

Facebook i aplikacije

Started by stacka, May 19, 2009, 04:06:59 PM

Previous topic - Next topic

Lukina mama

Ja imam pitanje za igrace Farmville, nesto sam brljala po settingsima, i kad dobijem poklone  samo imam opciju Ignore, ne znam sta sam uradila a naravno ne znam kako da popravim :D

Predlozi , pleaseeeeeeeeee
Luka ,09 April 2005

Glitter

e kad smo kod farmvilla moram da se pohvalim da sam prestala da orem u krajem aprila :lol:
zmu je odahnuo, rodbina je odahnula, poslodavci su odahnuli  :crazy: :lol:

stacka

Ni ja ne igram odavno, ne postizem:)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

zelena

Ni ja ne igram Farmville vec par mjeseci, ljudi oko mene nijesu odahnuli jer sam presla na FrontierVille.  ;D
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

maxic

Imam na telefonu na FB 104 notifikacije, ne mogu da se ucitaju. Na komp imam samo 2- zna li neko kako  da ih se otarasim, posto sam prilicno sigurna da su ipak samo 2 u pitanju.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

maripoza

Odes na komp i iscitas te 2. Odnsno sve, koliko god da ih imas. Trebalo bi onda i na fonu da ti se poniste. Ako nece, onda se tamo nesto zaglavilo. Probaj da se izlogujes sa fejsa na fonu, pa da se ponovo logujes (ali pre toga odradi pregled svih notifikaija preko kompa).
Old enough to know better, but too young to care.

maxic

Tnx. Izlogovala, uspjelo :) Ovo prvo nije radilo.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Ivanjuška

i ja sam bila navučena na farmville, al sam prestala  :good: ... i takođe su svi odahnuli.... mnogo je bre zahtevno to, daj ori, daj sadi, daj poberi...  oduzimalo mi je previše vremena  :think:

maripoza

Kako da nece ispratiti, pogotovo sad kad moze sve pojedinacno da se podesi sta ko od prijatelja moze da vidi. A da ne govorimo o chatu, koji ne vidi niko, a koji klinci najcesce i koriste.
Hocu da kazem, tesko onim roditeljima koji ce naivno verovati da samim tim sto su na listi detetovih prijatelja, bas sve mogu da vide.
Old enough to know better, but too young to care.

AnaK

Ja sam se rastužila zbog ovoga:

Quotesvako dete dva puta češće želi da izbriše sa liste prijatelja majku, a ne oca.

:'(
Janko 23.7.2002.

maxic

Ukoliko je ovo uopste istinito, rekla bih da je to zato sto ih mame cesce spijuniraju na netu, a moguce i komentarisu javno.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Znam nekoliko mama koje komentarišu javno.Sofijine drugarice mama je napisala ispod komentara svoje ćerke koja je nepravilno napisala 'da li' da se to piše odvojeno i smejala se.

Beatrix Kiddo

Moji jos nisu trazili naloge na Fb, a znam klince samo godinu - dvije starije od Balse koji imaju naloge.
Kad budu trazili, naloge cu im otvoriti ja, i necu ih nauciti kako se mijenja lozinka :trepp:

Moja sestra od tetke stalno komentarise (ili makar "lajkuje") bilo sta sto sestricna postavi, cak i ono sto postave njene drugarice. Meni smeta kad vidim, a mogu tek misliti koliko smeta sestricni (iako imaju super odnos majka - cerka)
Jednom ih je cak sestric (sin iste sestre) , koji je tada bio u Becu, pitao  gledaju li se i razgovaraju li kod kuce  :girl_haha:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Margarita

mene je pavle pitao kako moze da se 'uclani' na fb, rekla sam mu da je ne moze dok ne napuni 12 godina
onda je nasao 2 resenja: ili da se on i petar uclane zajedno :lol: (7+5) ili da slaze koliko ima godina :blink:
posle smo pricali, i pricali, i pricali (moj monolog uglavnom :D ) i mislim da sam mu ogadila FB bar na neko vreme :lol:
a sad zamsiljam kako bi bilo da moja mama ima nalog na FB :nokti2: :nokti2: :nokti2: