Main Menu

Facebook i aplikacije

Started by stacka, May 19, 2009, 04:06:59 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

nema te persone kojoj tetka una ne bi nasla manu  :rofl:

od mene za ovaj put  :stop:  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

cici

Quote from: Finalina on December 12, 2010, 12:47:30 AM
jao Una :rofl: plačem od smeha, pokušala sam i da prepričam malo mm-u pa mu i čitala.... popljuvala sam i ekran i tastaturu dok sam se u zacenjivanju od smeha vatala reči... gledao me nemo i u čudu, možda bi mu i bilo smešno da sam uspela da uhvatim daha da me razume šta govorim... dakle dete sam probudila :rofl:

ne pamtim kada sam se ovoliko smejala

Rafo hvala za priču  :rofl1:
Potpuno te razumem  :rofl: imala sam već takvih scena, sad ni ne pokušavam a mm mi samo kaže da sam prsla  :lol:

Quote from: rafa on December 12, 2010, 11:25:01 AM
A u iscekivanju adekvatnog odgovora, mislim da bi analizu mogli da prebacimo na sve bivse koji su nam odbili zahtev za prijatelja.  :lol:

E tu imam odlicnog kandidata koji me je odbio bez reci, bez objasnjenja i bez emocija  :crycry: :crycry: :lol:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

ali mislim da njemu una ne bi mogla da nadje manu.    :diva:

Jel ima jos neko kandidata? Uporedna analiza, presek, unija?  :lol:
Samo ja nemam kandidata  :crycry: :ljut:

Glitter

e da odbio mi jedan bivsi prijateljstvo bez objasnjenja...som :D

Ela

Molicu lepo kako vi to vidite da vas neko odbije. Jel to fora ako ne prihvata prijateljstvo danima.
Ja sam skoro poslala zahtev za prijateljstvo drugu koga znam od najranijeg detinjstva, a veci deo osnovne i srednje skole smo sedeli zajedno u klupi. Tu su bila zajednicka letovanja i zimovanja... i nikad nista nije bilo osim drugarstva  ni sa jedne strane. Posle srednje skole su nam se putevi razisli, nismo nesto puno bili u kontaktu.
I ja se obradovala sto sam ga nasla, poslala mu zahtev za prijateljstvo, kad ono cvrc- nista, nema nikakvog odgovora. Ja sam sada u totalnom zbunu sta mu bi  :o
Doduse znam da je imao malo nezgodnu devojku, sadasnju zenu... pa sad vidim da bi to mogao da bude razlog.

Da vam ostavim link za obasipanje zahtevima  :D

Glitter

Glitter

Quote from: Gogana on December 12, 2010, 09:44:22 PM
Molicu lepo kako vi to vidite da vas neko odbije. Jel to fora ako ne prihvata prijateljstvo danima.

paaaa poslala sam mu zahtev pre dve godine...nije bas da je proslo `danima`  :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

cici

Pošalji mu ponovo :rofl: možda se negde zaturilo :lol: ja sad imam novu foru, kad neću da prihvatim nekog više ne odbijam jer pošalju ponovo, samo držim zahtev ne odgovaram :D

Ela

Quote from: Glitter on December 12, 2010, 09:52:49 PM
paaaa poslala sam mu zahtev pre dve godine...nije bas da je proslo `danima`  :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

:rofl1: uh pa ja nisam bila toliko strpljiva, povukla sam zahtev posle 10-ak dana

Quote from: cici on December 12, 2010, 09:57:59 PM
Pošalji mu ponovo :rofl: možda se negde zaturilo :lol: ja sad imam novu foru, kad neću da prihvatim nekog više ne odbijam jer pošalju ponovo, samo držim zahtev ne odgovaram :D
Vidis, mozda i ovaj "moj" primenjuje tu foru  :think:

janavi

Quote from: cici on December 12, 2010, 09:57:59 PM
ovako i ja :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Glitter

kakave ste vestice poslala sam mu opet  :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

janavi

ja tako ostavljam na 'ladno' svaki FR koji nema poruku ko šalje :P
ne interesuje me, neću da nagađam :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Glitter

nikom  do sad nisam slala te propratne poruke u zahtevima...brate il me znas il me ne znas, a ne stavljam bas Diznijeve junake po profil fotkama...

Unabebili

tetka una ne salje zahteve bivsima, a ko se sam  seti, setio se  ;)
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

rafa

ni ja nikad ne saljem propratne poruke nikome, pa valjda svi kojima trazim fr (drugovima, prijateljima, poznanicima, dalekim rodjacima) znaju ko sam
a ovi sto su zaboravili, nek se prisete  :lol:
ko ne zna ko sam, koj' ce mi kao friend. :-\

edit- ovo svakako ne vazi za forumase, secate se pocetaka fb iz proslog zivota gde su svi bili prijatelji a niko nije znao ko je ko  :rofl:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception