Main Menu

Šta volite da jedete?

Started by AnaK, April 17, 2015, 05:57:43 PM

Previous topic - Next topic

MissL

Meni se smucilo skoro sve sto je u ponudi u Srbiji, jbt imam utisak da ceo zivot vrtimo 20 jela u krug ili samo ja nisam mastovita :crazy:

Ranije sam i ja bas krkala rostilj, sad vise ne... ne jede mi se cesto. Corba, salata, lepinje, sendvici, ali i oni su mi konacno postali za izbegavanje vecinom, ranije nisam mogla da odolim sendvicu kakav god da je.

Pocela sam da jedem grilovani patlidzan kad imam priliku, to je čudo svetskih razmera.

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Deda

Quote from: MissL on April 17, 2015, 07:01:56 PM
Meni se smucilo skoro sve sto je u ponudi u Srbiji, jbt imam utisak da ceo zivot vrtimo 20 jela u krug ili samo ja nisam mastovita :crazy:

Pozdravila te tvoja polovina muza ,onaj sto jede 3 ista jela  :turpija:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

MissL

Divan jednostavan nezahtevan covek :lol:

ja nikad nisam bila raspolozena za velika eksperimentisanja sa hranom,  sad jesam i svasta bih nesto probala da imam priliku. Ali da ne ukljucuje raznorazne morske plodove, nepoznate zivuljke i ruzmarin, to znam da ne volim :crazy:
Stiv 24.11.2003.

AnaK

Ne razumem baš šta te sprečava  :think:
Janko 23.7.2002.

Glitter

sta bi probala sada, daj neki hint missL?

Deda

Quote from: MissL on April 17, 2015, 07:11:39 PM
Divan jednostavan nezahtevan covek :lol:

ja nikad nisam bila raspolozena za velika eksperimentisanja sa hranom,  sad jesam i svasta bih nesto probala da imam priliku. Ali da ne ukljucuje raznorazne morske plodove, nepoznate zivuljke i ruzmarin, to znam da ne volim :crazy:
A neeee, on kaze da jaaaa spremam samo 3 jela
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

MissL

Ne znam, nesto... Malo nekih drugih namirnica, drugacijih kuhinja i recepata. Kod kuce pravimo samo "sigurna" jela koja ce se pojesti, ne mogu da priustim bacanje eksperimenata, svi jedu ono sto vole, a sve drugo se pretvori u mucenje.
Stiv 24.11.2003.

AnaK

Pa napravi nešto malo za svoju dušu, vikendom, kad imaš vremena. U količini za 2 porcije. Ako se još nekom dopadne, poješće. Ako ne, imaš za sebe za dva dana. Ja nekoliko stvari prvaim za sebe, podelim na porcije i zamrznem.
Janko 23.7.2002.

disco2000

SLatkise ne bas. Posle njih mi se uglavnom slosi.
Ne volim ni dorucak - hleb, mazalice i tako to, opusteno bih mogla rucak (na kasiku, tzv) i ujutru. I bolje se osecam sa takvim doruckom :lol:
Prethodnih nedelja mi se jede jako i ljuto (ne masno). Verovatno mi je nizak pritisak.

AnaK

Disco, ti si rođena za Bosnu  :girl_haha: Ja sam se šokirala, ćevabčinice rade do podne, taj čobanac i ćevapi se služe za doručak, do podne  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

disco2000

E, to mi treba :rofl: ili ingliš varijanta, jaja, slanina i pasulj :lol:

Glitter

Quote from: disco2000 on April 17, 2015, 07:41:21 PM
E, to mi treba :rofl: ili ingliš varijanta, jaja, slanina i pasulj :lol:
pecurke, grilovan paradajz, kobaja :balavi: pa onda tost, puter i dzem od jagoda :balavi:
ujutru doruckujes, i onda veceras ...rucak i ne mora :lol:

disco2000

Samo bez tog sltkog na kraju :lol:

Kuvala sam kupus pre neki dan, sta reci...

Glitter

moje dete se podlozilo na baked beans, moze za svaki obrok...sto i nije tako lose...a i lako je :D

disco2000

Testeninu, npr. vise ne ljubim :lol: ali, dobro, znam i zasto.