Kokice, junk food, kikiriki, semenke i ostale zanimacije

Started by AnaK, April 10, 2015, 02:27:35 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

ja nisam imala pojma da su otvarali Mek u Ja, znam da su planirali da ga otvore u Ks mnogo dugo, pa na kraju Gasic obecao on ce...i eto jos uvek nema Meka u Ks, ima sendvici iz Medzika :balavi: vrh :balavi:

Lani

Quote from: Lukina mama on April 16, 2015, 09:07:39 PM
isto, i kakav nam je bio uzitak kada smo jeli sladoled u Meku  :girl_haha:

A razočaranje kad sam prvi put videla Mekov hamurger (onaj obični), ono mali prčvonjak, za na jedan zub.  :lol:

MissL

Moj favorit je Big Mek od prvog susreta. Uzas znam :lol:

upropastismo dajdzest temu :wacko:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

ja u meku jedem samo sir przen u dubokom ulju...da obradujem arterije :lol: i mocim u onaj jogurt majonez dip iz istog razloga kao onaj przeni sir :lol:
cizburger je odlican za mamurluk, ali ja stvarno ne mogu ono meso iz meka  :crazy:

Finalina

monochrome

Dacko

Dawn

Mislim da je Zrenjanin rekorder po pitanju brzine otvaranja-zatvaranja Mekdonaldsa :crazy:

monochrome

kod nas je mek uvek k'o neko pitanje prestiza...barem bilo tako dok sam ja zivila na balkanu...
i onda dodjem ovde, a mek hrana za siromasne i zidare...ono, neces ni blizu ak' ti je stalo do dobre reputacije, a da i ne pricam o deci...mislim, jeftin je...jako...

Nanny Ogg

Kod nas je Mek besmisleno skup...onaj najobičniji hamburger ili čizburger je oko 100 din, bez pomfrita, a za 100 din znaš li kakva pljeskavica ima da se kupi, i to na svakom ćošku  :balavi:  :lol:

Oni obroci su oko 300-350 din, čini mi se, a toliko je i porcija ćevapa u solidnoj kafani..A Mek nekako uvek prepun  :ces:

Ajte zene, ne dram'te

maripoza

Meni je to sve odvratno. Mogu samo sladoled i onu najobicniju salatu sa cheese prelivom. Ostalo ne volim ocima da vidim, a kamoli da jedem.
Old enough to know better, but too young to care.

Lani

Izbegavam junk food pa i Mek, pošto sam stalno na nekim dijetama a tamo volim samo dupli čiz i sladoled od čokolade. :girl_sigh:

monochrome

Quote from: Nanny Ogg on April 17, 2015, 09:14:22 AM
Kod nas je Mek besmisleno skup...onaj najobičniji hamburger ili čizburger je oko 100 din, bez pomfrita, a za 100 din znaš li kakva pljeskavica ima da se kupi, i to na svakom ćošku  :balavi:  :lol:

Oni obroci su oko 300-350 din, čini mi se, a toliko je i porcija ćevapa u solidnoj kafani..A Mek nekako uvek prepun  :ces:

pa da...svi koje znam ovako kazu...i u hrvatskoj...ono...bolje cevape i pljeske :girl_haha:

a svi hvale njihov slajos...moja sestra bas, bas voli...

dajdzest je :clap:

monochrome

ovde postoji saver menu...taj cizburger je valjd' 99p