Main Menu

Protekal/Nutrico dijeta

Started by AnaK, April 29, 2015, 07:59:15 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Nema, grešiš :)

QuoteNutritivne vrednosti za 100 g

Kalorija: 55 kcal
    Proteina: 12 g
    UH: 1 g
    Masti: 0.5 g

On je savršeno proteinski obrok  :girl_in_love:

Inače, jutros -7 :sreca: Otprilike 3 za poslednje 2 nedelje  :clap: :clap: :clap:
Janko 23.7.2002.

bubi

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Dacko

Свака част, браво! :clap:

Deda

Da bi se sir obezmastio mora da mu se dodaju zgusnjivaci a oni su cist skrob i gomila hemije. E sad tebi ver.taj skrob ne smeta u tvojoj ishrani isto ko sto kad nesto nije zdravo meni nije problem , bitno mimsamo da smrsam a ostalom cu misliti sutra  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

senka

dedo, moram da je upozorim  :rofl:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

Ne bih da se raspravljam, stvarno  :kiss1: Ne razumem se u proizvodni proces, niti želim da se razumem, skrob je vrsta UH, a njih ima samo 1%. Hemiju ne sporim (u nešto većoj količini nego u svemu ostalom). Ellem, Ella nema skroba, a čime je zgusnuta tačno ne želim ni da znam  :innocent:
Janko 23.7.2002.

senka

pa sad jel ima ili nema?
nije to neproveriva stvar i širokog svojevoljnog tumačenja
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

QuoteŠkrob ili skrob (C6H10O5) je visokomolekularni ugljikohidrat, polisaharid izgrađen od  ...

QuoteNutritivne vrednosti za 100 g Ella sira:

Kalorija: 55 kcal
    Proteina: 12 g
    UH: 1 g
    Masti: 0.5 g
Janko 23.7.2002.

AnaK

Čisto malo upoređenja sa visokomasnim proizvodom:

http://www.imlek.rs/proizvodi/sirevi-i-maslac/beli-sirevi/moja-kravica-kuhinjica-sitan-sir

Moja Kravica Kuhinjica sitan sir
Punomasni sirni namaz sa minimum 45% mlečne masti u suvoj materiji.

Proteini: 10g
Ugljeni hidrati: 3,2g
Mlečna mast: 8g
Energetska vrednost: 520,4kJ / 124,8Kcal

Janko 23.7.2002.

monochrome

Glitter

ma pomirimo se da sva hrana koja je nesto low je procesirana i samim tim se moze dumati o kolicinama i cega...ja licno mislim da je to zaludan posao, svakom nesto radi i to je najbitnije

bravo za -7  :clap:

talas1

AnaK da li si probala kesice?
Da li zasite?

AnaK

Jesam, kapućino, musli i palačinku. Nije baš da se najedeš, ali za užinu super super. Ja doručkujem omlet (što je veća količina od predviđene), ručam i večeram meso i salatu, paprike s ellom i salatu. Opet, ne držim se striktno količina mesa, uglavnom su veće od propisanih (ali ne više od duplo). Zadovoljna, i kako se osećam, i ponašanjem vage  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

talas1

Super
Ja se pridrzavam i dozvoljene kolicine i namirnica. Za 7 dana vaga pokazala 4 kg manje, nadam se da je bar 1,5kg sala otislo. Stapici pokazuju da sam u ketozi pa bi trebalo da jeste.