Main Menu

Protekal/Nutrico dijeta

Started by AnaK, April 29, 2015, 07:59:15 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Sjajno, bravo! Ma mora da jeste :clap:
Janko 23.7.2002.

Margarita

Praslin

Pretpostavljam da Ella proizvode zgušnjavaju nečim drugim, a ne skrobom kao inače, jer stvarno imaju nizak nivo UH, a znam pouzdano da se bilderi razbijaju od Elle i da im daje dobre rezultate. Da ima mnogo UH, ne bi im radilo ono što oni hoće da radi  :think:

Meni ova - meso + salate - ishrana neverovatno odgovara. Brljala sam ozbiljno kad sam bila na putu, ali sam se po povratku bez ikakvih problema vratila na režim  :clap:
Uverena sam da sam našla svoj način ishrane za od sad pa na dalje trajno. Moram samo da uvežbam planiranje malo bolje, da bih uvek imala pri ruci odgovarajuće namirnice.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

monochrome

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Janko 23.7.2002.

Praslin

Jesi li pravila? Deluje sjajno.  :good:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

AnaK

Prvih par puta mi nisu bile nešto, ali sam povećala PzP na oko 3g i sad su skroz skroz OK  :good: I bitna su ta belanca da budu čvrsta, i da se lagano pomeša. Meni je samo problem što mi u rernu staje malo odjednom, pa su mi one što 'čekaju' spljoštenije. Ali počeću da pravim od jednog jajeta, pa tako sukcesivno.
Janko 23.7.2002.

veki

Sasmo da upadnemsa iskustvom,
Za protekal sam cula od mojih direktora. Jedan od vlasnika firme je na svoju visinu od 163cm imao regularnih 147kg, sa Protekalom se za manje od godinu dana doveo u red, a sto je najvaznije mislim da mu je to sacuvalo zivot.

Bila sam na pregledu, i moram priznati da mi se iz nekog razloga uopste nije dopala ona dr, a jos manje cenovnici koji su mi usput onako upadali u oko. Kupila sam kesice po njenoj preporuci za mesec dana. Ono sto sam ja primetila. Slane kesice ne da mi nisu odgovarale, stvarale su mi grozan osecaj mucnine, jer su bile bezukusne, vaga je svakodnevno pokazivala gubitke, medjutim ta bezukusnost me je ubijala. Za razliku od slanih kesica slatke su bile apsolutno savrsene, i to npr meni su cokoladne bile odlicne, a vanilija onako osrednje.dobra stvar za putovanja je sto te slatke dugo drze i spremaju se u sejkeru za 2 minuta.

Citam ovo Anino iskustvo i moram priznati da razmisljam da krenem sa ovom dijetom ispocetka, ali ovog puta sa mesom, povrcem i salatama koje su dozvoljene. a za uzine cu uzeti kesice posto mi je to najbezbolnije resenje za posao.

Na dijeti sam i mnog mi je spora, a svakako UH su i strogo zabranjeni

AnaK

Ja sam stvarno za sada veoma zadovoljna :pljucka: Omiljeni obrok su mi paprike punjene elom i jajima :balavi:

Inače, posvetila sam se malo detekciji gde se sve nalaze UH, i užasnuta sam :lol: Računaj(te) da je najpitomiji Orbit (žvake) koje su samo 50% težine UH. Sve ostale bombone bez šećera, žvake bez šećera, proteinske štanglice, enemon kao dijetetski obrok... imaju od 70% UH naviše. A apsolutni rekorder su Tik tak bombonice, gde su UH zastupljeni sa rekornih 97%.
Meni šokantne su i 2u1 kafe (bez šećera). U zavisnosti od proizvođača imaju 50-70% UH.
Janko 23.7.2002.

disco2000

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

talas1

Za sedam dana samo 1,2 kg manje. Jutros sam dobila pa zivim u nadi da je ipak vise otislo.
Probala Ella sir I nema reakcije pa sam jutros pravila lepinjice, 2 jajeta, kasika sira I poprilicno pzap, super su ispale. Jela sa pivkom.
Brljnula sam sa 5 jagoda i karfiolom ali kako se moje brljanje do sada zavrsavalo kutijom jafe ovo je super.

AnaK

Super :clap:
I, ne secam se da li sam pisala. Mene je brljkanje u 2 dana, prvog sa 38g hleba (izmerila), drugog sa 200g jagoda i 1/3 tortilje (sa grilovanom piletinom) kostalo +600g u jutro treceg dana. Umalo se nisam onesvestila.
Proteinski rezimi ne prastaju brlj, koliko god nam mali izgledao :(
ja se nadam da ce sledece nedelje biti -9, i da cu videti novu pocetnu cifru :girl_in_love.
Kad ti vec ella ne smeta, topla preporuka za paprike punjene ellom i jajima, ispecene u rerni na papiru, bez kapi ulja.
Meni je to apsolutni favorit. 
Janko 23.7.2002.

AnaK

Iiiii, posle nekoliko godina, promenila se prva cifra na vagi. :sreca: Ide-mo da-lje  :clapping: :clapping: :clapping:
Janko 23.7.2002.