Main Menu

Formiranje cena za handmade

Started by MissL, May 07, 2015, 03:30:10 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Naleteh na ovu prodavnicu:

http://www.hipik-company.com/

Ja je nisam do sada zapazila, pa za svaki slučaj da ostavim info. Samo veleprodaja, minimum je 3.000 za komponente i 7.000 za kamenje.
Janko 23.7.2002.

cici

Kako nisi do sada zapazila, samo nije 7000 za kamenje odavno su podigli na 8500.

AnaK

Sad naleteh na putu do ratluka :lol:
A te cene mi je sad rekao neki kosijaner odatle, možda me je samo otkačio.
Janko 23.7.2002.

cici

Pa ja zadnji put kad sam bila bilo je ovako kako rekoh, moguce da su vratili. Kosijaner je vlasnik :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

MissL

Da, kod njih samo "veleprodaja". Mada za te pare ne mozes mnogo da se opskrbis. :crazy:
Ali ima nekih stvarcica kojih ne bude na drugim mestima.

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

Uh ne znam, mene ono jednom cici kad je vodila, svašta lepo sam videla (i kupila).
Svakako su bolje opremljeni od Stylisha.

MissL

Nisam bila jasna, opet :lol:
Mislila sam da treba vise para za ozbiljniju nabavku, nisu im male cene, za deset hiljada ne moze mnogo da kupi ko se ozbiljno bavi poslom ili pravi bogatiji nakit.

A sto se Stajlisa tice njih ne volim nikako, drazi su mi cak i nadrndani Adamsi.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

Ja sam nedavno upala u neki prodavnicu u Vejmutu gde su pored fosila prodavali i poludrago kamenje i pribor za pravljenje nakita. Malo mi je falilo :lol:

cici

Pa ne moze mnogo da se kupi, jer ima dosta toga sto se meri. Tigrovo oko koje je sitno a niska kosta dosta, ne secam se sta sam vidella kad se ne onesvestih od cene, sigurno je bilo oko 8000.